Συγκλονίζει η ιστορία αγάπης δύο ανθρώπων που παρότι ένιωσαν στο πετσί τους τις κακουχίες της ζωής, κατάφεραν να βρουν την αγάπη την ώρα που μοιράζονταν τις μερίδες που προσφέρει ο δήμος Καλαμάτας σε άπορους δημότες.

«Τον ερωτεύτηκα» λέει με καμάρι εκείνη ενώ εκείνος εξομολογείται ότι την ξεχώρισε «για την ψυχούλα της , την καλή καρδιά της».

Ο λόγος για τον 55χρονο Βασίλη Τσαφάρα και την 57χρονη Αγγελική Παναγιωτοπούλου που χτυπημένοι από την οικονομική κρίση βρέθηκαν στα συσσίτια του Δήμου προκειμένου να φάνε ένα πιάτο φαγητό.

Μάλιστα πριν από μερικές μέρες το ζευγάρι πέρασε βέρες με κουμπάρα την αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Καλαμάτας Μαρία Οικονομάκου.

Καλεσμένοι στην ευτυχισμένη στιγμή της ζωής τους ήταν κ��ι αρκετοί φίλοι τους από το συσσίτιο οι οποίοι τους ευχήθηκαν γρήγορα να βγουν από το οικονομικό αδιέξοδο και να ζήσουν μια ζωή γεμάτη χαρές.

Η Αγγελική φανερά συγκινημένη δεν μπορούσε να πάρει τα μάτια της από τον αγαπημένο της. «Τον ερωτεύτηκα και θέλω να περάσω την υπόλοιπη ζωή μαζί του» τόνισε….

Μάλιστα το ζευγάρι που δεν το βάζει κάτω ψάχνει για σταθερή δουλειά..