​Αυτή η γυναίκα που βλέπετε στη φωτογραφία μας δίνει σίγουρα ελπίδες ότι η φρεσκάδα στο πρόσωπο μπορεί να διατηρηθεί!!!

Το μυστικό της;;; Πίνει 3 λίτρα νερό την ημέρα…

Αποφάσισε να πιέσει τον εαυτό της να το κάνει αυτό προκειμένου να αντιμετωπίσει τους πονοκεφάλους της... και την κακή λειτουργία του πεπτικού της συστήματος.

Τελικά, στα 42 της χρόνια, διαπίστωσε ότι αυτό είναι το μυστικό για να δείχνει δέκα χρόνια νεότερη!

Η Σάρα αστειευόμενη… συνέκρινε τον εαυτό της με καμήλα, επειδή μπορούσε κι αυτή να ζήσει για πολύ καιρό χωρίς νερό!

Αυτό που συνήθιζε να κάνε�� είναι να ξεκινούσε την ημέρα της με ένα τσάι και μετά μπορεί να έπινε ένα ποτήρι νερό με το γεύμα της και ένα με το δείπνο της.

Με λίγα λόγια, το νερό που κατανάλωνε δεν ήταν ούτε ένα λίτρο.

Όταν επισκέφτηκε νευρολόγο για να συζητήσει το πρόβλημα των πονοκεφάλων της και διατροφολόγο για τις δυσπεψίες της, αμφότεροι της είπαν ότι πρέπει να πίνει τρία λίτρα νερό ώστε να βοηθάει τον οργανισμό της να λειτουργεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο!!

Αποφάσισε, λοιπόν, να πιεστεί για να πετύχει τον στόχο της.

Την πρώτη ημέρα που ξεκίνησε το «πείραμά» της τράβηξε μια φωτογραφία που απεικονίζει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τι σημαίνει η έλλειψη νερού στον οργανισμό.


«Είμαι 42 ετών, αλλά πρέπει να παραδεχτώ ότι δείχνω περισσότερο από 52 ετών σε αυτήν τη φωτογραφία, πράγμα που είναι σοκαριστικό. Κάτω από τα μάτια μου υπάρχουν μαύροι κύκλοι, που με κάνουν να δείχνω εξουθενωμένη, είμαι γεμάτη ρυτίδες και έχω περίεργες κοκκινίλες, ενώ από το δέρμα μου λείπει η λάμψη. Δείχνει νεκρό», λέει χαρακτηριστικά η ίδια σε συνέντευξή της σε βρετανική εφημερίδα!

Μετά από 28 ημέρες συστηματικής ενυδάτωσης του οργανισμού της με τρία λίτρα νερό ημερησίως τα αποτελέσματα ήταν εντυπωσιακά και οι φωτογραφίες μιλούν από μόνες τους....!!!

Πρώτη εβδομάδα: Βάρος: 53,9 κιλά, μέση: 71,1 εκατοστά.

Ο γιατρός της την παρότρυνε να πίνει μία μεγάλη κανάτα νερό το πρωί, άλλη μία το απόγευμα και άλλη μία το βράδυ.
Της εξήγησε ότι τα νεφρά της, τα οποία φιλτράρουν τα απορρίμματα από το αίμα προτού τα μετατρέψουν σε ούρα, θα ανακουφιστούν αμέσως από τη βοήθεια που θα τους δώσει το νερό.

Η Σάρα ακολούθησε τις οδηγίες του και διαπίστωσε ότι οι επισκέψεις της στην τουαλέτα διπλασιάστηκαν.
Ακόμα και όταν έβγαινε για ποτό φρόντιζε για κάθε γουλιά ποτού να πίνει και μία νερού. Αυτό τη γλίτωνε από τον πονοκέφαλο του hangover, ο οποίος είναι αποτέλεσμα της αφυδάτωσης που προκαλεί το αλκοόλ στον οργανισμό.

Επίσης, διαπίστωσε ότι η μεγαλύτερη κατανάλωση νερού την έκανε πιο ευέλικτη και στη γιόγκα.

Δεύτερη εβδομάδα: Έχασε 450 γραμμάρια, μέση: 71,1 εκατοστά.

article-2480491-190B226600000578-254_306x423.jpg
Το δέρμα της άρχισε να βελτιώνεται, όπως και το χρώμα του. Εξακολουθούσε να έχει ρυτίδες κάτω από τα μάτια, αλλά αυτά έδειχναν λιγότερο καταπονημένα απ' ό,τι πριν.

Τα εν λόγω αποτελέσματα, όπως και τα θετικά σχόλια που άκουσε από φίλες της την έκαναν να κουβαλάει μαζί της μεταλλικό νερό ακόμα και όταν βρισκόταν στον δρόμο για δουλειές. Η αναπνοή της ήταν πιο καθαρή, ειδικά όταν σταμάτησε να «κλέβει» βάζοντας και τσάι μέσα στο νερό που έπρεπε να καταναλώνει.
Επίσης, είχε περάσει μία εβδομάδα χωρίς κανέναν πονοκέφαλο, ενώ το έντερό της λειτουργούσε ρολόι. Το στομάχι της αντί να είναι φουσκωμένο από το νερό, ήταν πιο επίπεδο, ενώ η κυτταρίτιδά της είχε σχεδόν εξαφανιστεί.

Τρίτη εβδομάδα: Έ��ασε άλλα 100 γραμμάρια, μέση: 69 εκατοστά.

article-2480491-190B184C00000578-659_306x423.jpg
Οι μαύροι κύκλοι και οι ρυτίδες κάτω από τα μάτια της είχαν σχεδόν εξαφανιστεί και το δέρμα της έδειχνε πιο φρέσκο.
Η αισθητικός το απέδωσε στο γεγονός ότι το νερό βοηθάει τα δερματικά κύτταρα να αναπαραχθούν πιο αποτελεσματικά.
Είχε περισσότερη ενέργεια και διαύγεια, οπότε δεν την έπαιρνε πια ο ύπνος στο τρένο όταν επέστρεφε από τη δουλειά. Τέλος, έτρωγε λιγότερο επειδή το νερό την έκανε να νιώθει λιγότερο συχνά πείνα.

Τέταρτη εβδομάδα: Έχασε ακόμα 450 γραμμάρια, μέση: 68,6 εκατοστά.

article-2480491-18FE382600000578-578_306x423.jpg
H διαφορά στο πρόσωπό της την έκανε να νιώθει άλλη γυναίκα. Το δέρμα της ήταν πια ροδαλό και σφριγηλό, όπως όταν ήταν κοριτσάκι. Ένιωθε πιο λεπτή, πιο δυνατή και απολάμβανε να δείχνει δέκα χρόνια νεότερη.