​Αυτός που βλέπετε στην παραπάνω φωτογραφία είναι ο 34χρονος Έντγουιν Τσαρλς Τόμπεργκτα από το Χάμιλτον του Οχάιο των ΗΠΑ και καταδικάστηκε σε 11 μήνες φυλάκισης για έναν φρικτό λόγο!

tob.jpg
Έκανε σεξ με την… κολοκύθα (!) του γείτονά του αλλά και με μια πλαστική φουσκωτή βάρκα!!!

Ο 34χρονος ομολόγησε την ενοχή του για την κατηγορία της προσβολής της δημοσίας αιδούς - αλλά παραδέχθηκε επίσης την τάση του να «έλκεται» από φουσκωτά είδη!

Ο Έντγουιν συνελήφθη όταν βγήκε γυμνός από την πίσω πόρτα του σπιτιού του, στο φως της ημέρας, με σκοπό να παραδοθεί στις περίεργες σεξουαλικές του ορμές μη λαμβάνοντας υπόψη του ότι βρισκόταν σε κοινή θέα παρουσία μάλιστα και παιδιών.

Το τραγικό είναι ότι αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ο 34χρονος είχε πιαστεί στα πράσα να ερωτοτροπεί με αλλόκοτα φετίχ αντικείμενα.

tobe.jpg
Σύμφωνα με τα διεθνή μέσα, τον Αύγουστο του 2011, είχε συλληφθεί ξανά για ανάλογη αξιόποινη πράξη, κάνοντας σεξ με μια ροζ φουσκωτή πισίνα ενώ το 2002 πιάστηκε να κάνει σεξ με μια φουσκωτή κολοκύθα που αποτελούσε μέρος στολισμού του γείτονά του για τον εορτασμό του Halloween.

Μάλιστα, μετά την ανακοίνωση της απόφασης του δικαστηρίου, ο άνδρας δήλωσε: «Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από όλους για τις πράξεις μου. Θέλω να φτιάξω τη ζωή μου και να παρατήσω όλες αυτές τις ανοησίες».