​Μια περίεργη υπόθεση που εκτυλίχθηκε σε περιοχή του δήμου Μαλεβιζίου απασχολεί τις τελευταίες ημέρες την Αστυνομία του Ηρακλείου Κρήτης!

Με εισαγγελική διάταξη έχει αφαιρεθεί από ένα πατέρα η επιμέλεια του 4χρονου αγοριού του, αλλά εκείνος μαζί με το παιδί τις τελευταίες μέρες έχουν εξαφανιστεί!

Το παιδάκι ζει έτσι κι αλλιώς σε συνθήκες πολύ δύσκολες, αφού πριν λίγο καιρό έχασε τη μητέρα του. Είχε μόνο τη γιαγιά και τον πατέρα του με τον οποίο έμενε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πριν λίγες μέρες στον παιδικό σταθμό είχε διαγνωστεί περίεργη συμπεριφορά στο παιδί, το οποίο εξέτασαν παιδοψυχολόγοι και εκείνοι ήταν που πρότειναν στον αρμόδιο εισαγγελέα να αφαιρεθεί η επιμέλεια από τον πατέρα, που έτσι κι αλλιώς ήταν σε διάσταση με τη μητέρα, όταν εκείνη ζούσε.

Ο εισαγγελέας επείσθη από τα επιχειρήματα των ειδικών και με επείγουσα διάταξη αφαίρεσε την επιμέλεια από τον πατέρα και διέτασσε να δοθεί το παιδάκι στη γιαγιά.

Ωστόσο, η Αστυνομία αν και έχει ερευνήσει όλη την περιοχή δεν μπορεί να εντοπίσει ούτε τον πατέρα ούτε το παιδί, γεγονός που έχει προκαλέσει έντονη ανησυχία τόσο στους οικείους όσο και στο σταθμό που πάει το παιδάκι.