Στο πένθος βυθίστηκε το Νεοχώρι και η ευρύτερη περιοχή της Κυλλήνης, από τον χαμό του 30χρονου Αλέξανδρου Ψυχογιού, πατέρα δύο παιδιών. Ο 30χρ��νος βρέθηκε νεκρός τα ξημερώματα της Κυριακής στο δρόμο Καρδιακαυτίου – Δήμητρας, στο πρανές της οδού και οι Αρχές ερευνούν τις συνθήκες του δυστυχήματος. Ωστόσο ένα στοιχείο που μπερδεύει τις έρευνες είναι το γεγονός ότι δεν βρέθηκε η βέσπα που οδηγούσε ο 30χρονος.

Οι συνθήκες του δυστυχήματος
Ο Αλέξανδρος Ψυχογιός, φέρεται σύμφωνα με μαρτυρίες να επέστρεφε από τη νυχτερινή του διασκέδαση. Άγνωστο το γιατί, βρέθηκε στο δρόμο από τη Δήμητρα προς το Καρδιακαύτη. Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες ο 30χρονος έχασε τον έλεγχο της βέσπας που οδηγούσε και βρέθηκε στο πρανές της οδού. Το δυστύχημα εκτιμάται από τις Αρχές πως συνέβη περίπου στις πέντε τα ξημερώματα.

Η βέσπα – από τα ίχνη που βρήκε η Σήμανση – σύρθηκε στο οδόστρωμα και παρέμεινε εκεί. Είναι άγνωστο αν κάποιο άλλο όχημα συγκρούστηκε με τη βέσπα, ή πρόκειται ξεκάθαρα για εκτροπή. Εκτιμάται πά��τως πως κάποιος μετά από λίγη ώρα φόρτωσε τη βέσπα, είτε για να την κλέψει, είτε για να την απομακρύνει από το σημείο και να κρύψει δεδομένα του ατυχήματος.

Ο 30χρονος εντοπίστηκε από κάτοικο της περιοχής στις οκτώ το πρωί. Άμεσα στο σημείο έφτασαν ο Αστυνομικός Διευθυντής Ηλείας Αριστείδης Ανδρικόπουλος, μαζί με τους διοικητής της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου, της Τροχαίας Πύργου, της Τροχαίας Αμαλιάδας, του Α.Τ. Γαστούνης και με άνδρες της Σήμανσης από την Ασφάλεια Αμαλιάδας.

Για αρκετή ώρα και ενώ οι Αρχές εξέταζαν όλα τα δεδομένα για το θάνατο του 30χρονου, εξετάστηκαν αρκετά άτομα, προκειμένου να συλλεχθούν όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες. Πάντως με βάση τα στοιχεία που έχουν οι Αρχές στη διάθεσή τους κάνουν έως τώρα λόγο για τροχαίο δυστύχημα, ενώ οι συνθήκες και όλα τα άλλα ενδεχόμενα συνεχίζουν να ερευνώνται.

Στο πένθος το Νεοχώρι Κυλλήνης
Ο 30χρονος Αλέξανδρος Ψυχογιός, ήταν κομμωτής, διατηρούσε επιχείρηση στο χωριό του το Νεοχώρι Κυλλήνης και ήταν ιδιαίτερα γνωστός στη γύρω περιοχή. Ήταν πατέρας δύο παιδιών και πολύ αγαπητός. Ήταν ο Αλεκάκος, όπως τον αποκαλούσε η μητέρα του, ήταν το αντράκι, όπως τον αποκαλούσε ο πατέρας του, ήταν ένας λεβέντης, ένας καλόκαρδος άνθρωπος, τίμιος και εργατικός όπως λένε όλοι στο χωριό του. Η κηδεία του θα γίνει τη Δευτέρα το μεσημέρι στον Αγ. Γεώργιο Νεοχωρίου.