Ήταν μια επιτυχημένη μακιγιέζ με επώνυμους πελάτες και μια όμορφη ζωή μέχρι που της χτύπησε την πόρτα στα 30 της χρόνια ο καρκίνος.

Ο λόγος για την Ελευθερία Δαρζέντα…

«Ο καρκίνος εντοπίστηκε τον Δεκέμβριο του 2008. Είχα κάτι πόνους αριστερά στο χέρι και πίσω στην πλάτη και μετά από λίγες μέρες ούτε να μιλήσω δεν μπορούσα. Εν τέλει βρέθηκε ότι έχω όγκο στον θύμο αδένα » σημειώνει η ίδια και τονίζει με μεγαλείο ψυχής

«Χαίρομαι που γνώρισα τον καρκίνο. Με ταλαιπώρησε βέβαια αλλά τον αγαπάω γιατί μου έμαθε πολλά πράγματα. Με έκανε καλύτερη.»

Η Ελευθερία υπεβλήθη σε αφαίρεση του όγκου και στην συνέχεια σε επώδυνες χημειοθεραπείες… Βράχος δίπλα της ο πρώην πλέον σύζυγός της και ο 2χρονος γιος της να την περιμένει σπίτι να επιστρ��ψει από τις θεραπείες της!

«Η αλήθεια είναι πως δεν πίστεψα ποτέ ότι θα πεθάνω από αυτό. Απλά κουράστηκα πολύ. Εκεί έσπασα.» αναφέρει προσθέτοντας

«Έχω μάθει να είμαι οικονομικά ανεξάρτητη και γενικά να πατάω στα δικά μου πόδια.»

Όσο για το λόγο που χώρισε με τον σύζυγό της, ξεκαθαρίζει πως δεν έγινε λόγω της αρρώστιας… αλλά η προστατευτικότητα του συζύγου της την κούρασε. «Ήθελε να σταθεί μόνη της στα πόδια της».

Μάλιστα η Ελευθερία κατά την διάρκεια την θεραπειών άρχισε να κατασκευάζει χειροποίητα κοσμήματα. Ήθελε να νιώθει πάντα δημιουργική!

Δείτε το βίντεο…