Άλλοι θα παρακαλάγανε να μπορούν να τρώνε κάθε… 20 λεπτά. Για την 24χρονη Lizzie Velasquez όμως δεν είναι και τόσο ευχάρισ��ο, αφού είναι υποχρεωμένη να τρώει 60 γεύματα την ημέρα για να μην πεθάνει.

Η νεαρή από το Τέξας έχει ύψος 1,58 και βάρος 27 κιλά, καθώς πάσχει από «αχαρτογράφητο» σύνδρομο, ένα σύνδρομο που το έχουν μόλις 3 άτομα σε όλο τον κόσμο.

Η Lizzie γεννήθηκε χωρίς λίπος, κάτι που της έχει δημιουργήσει πολλά προβλήματα στην υγεία της, αλλά και στην ψυχολογία της, καθώς έχει πέσει πολλές φορές θύμα bullying. Πριν λίγα χρόνια η φωτογραφία της φιγούραρε στο διαδίκτυο με την λεζάντα «η πιο άσχημη γυναίκα του κόσμου».

Ωστόσο, δεν την πειράζει καθόλου πια. Παρόλο που είναι τρομακτικά αδύνατη και πρέπει να τρώει 60 γεύματα την ημέρα για να επιβιώνει, η ίδια λέει ότι δεν θα άλλαζε τίποτα από την εμφάνισή της.

«Δεν θα άλλαζα την εμφάνισή μου ακόμα και αν μπορούσα. Μου πήρε πολλά χρόνια να δεχτώ το ποια είμαι και μου αρέσει το άτομο που βλέπω στον καθρέφτη», είπε σε ντοκιμαντέρ.

Η Lizzie έχει καταφέρει να διαψεύσει τους επιστήμονες, αφού οι άνθρωποι με αυτό το σύνδρομο πεθαίνουν σε παιδική ηλικία.

Σήμερα είναι 24 ετών και έχει γράψει 2 πολύ επιτυχημένα βιβλία, αποδεικνύοντας πώς όταν ο άνθρωπος θέλει κάτι πολύ το πετυχαίνει