Πώς οι Έλληνες δεν πρέπει να περιμένουν τίποτα από την ελληνική κυβέρνηση, πώς το κόμμα της δεν έχει καμία σχέση με την ��ρυσή Αυγή και πώς… μας κορόιδεψαν που μας πούλησαν μια Ευρωπαϊκή Ένωση ως συνώνυμο της Ειρήνης, της Δημοκρατίας και της Ευημερίας, υποστηρίζει σε συνέντευξή της η αρχηγός του Εθνικού Μετώπου, Μαρίν Λεπέν,η οποία έχει πάρει τα «πάνω» της τον τελευταίο καιρό προκαλώντας πονοκέφαλο σε Elysee και Βρυξέλλες.

«Η κρίση δεν είναι πίσω μας, αλλά μπροστά μας! Οι πολιτικές λιτότητας που επιβλήθηκαν για να σώσουν το ευρώ και τις τράπεζες έχουν βυθίσει εκατομμύρια ανθρώπους στην ανεργία και την ανασφάλεια. Η πραγματικότητα, που αρνούνται να δουν οι επικίνδυνοι ιδεολόγοι που μας κυβερνούν, είναι ότι η ανάπτυξη στην ευρωζώνη είναι η χαμηλότερη στον κόσμο τα τελευταία δέκα χρόνια», λέει και προσθέτει πώς αυτό που ζει σήμερα η Ελλάδα μόνο πρόγραμμα βοήθειας δεν είναι.

«Ο ελληνικός λαός δεν έχει δει ούτε μια δεκάρα από τα δεκάδες δισεκατομμύρια ευρώ που διατέθηκαν στα πλαίσια των διαφόρων προγραμμάτων βοήθειας που έχουν υιοθετηθεί», λέει μεταξύ άλλων και προσθέτει πώς «από την ελληνική κυβέρνηση που βρίσκεται στις διαταγές των Βρυξελλών δυστυχώς δεν υπάρχει τίποτα να περιμένετε… Στον ελληνικό λαό εναπόκειται να πάρει τη μοίρα στα χέρια του και να αποφασίσει για το μέλλον του».

Όσον αφορά το ευρώ, υποστηρίζει ότι είχε σχεδιαστεί με βάση το γερμανικό οικονομικό μοντέλο. «Επομένω�� δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι η κ. Μέρκελ έχει γίνει ένας αδιάλλακτος τιμητής του», εξηγεί και καταλήγει ότι η κρίση δεν θα τελειώσει μέχρι να διαλυθεί με οργανωμένο τρόπο το κοινό νόμισμα και για όσο οι χώρες μας θα αδυνατούν να εξοπλιστούν απέναντι στην άγρια παγκοσμιοποίηση.

Τέλος, όσον αφορά την σύγκριση του Εθνικού Μετώπου με την Χρυσή Αυγή λέει «είναι σαφές ότι δεν έχουμε σε καμία περίπτωση, καμία εξοικείωση με αυτό το Κίνημα. Το Εθνικό Μέτωπο καταδικάζει τον ρατσισμό σε όλες τις μορφές του και απορρίπτει κάθε προσφυγή στη βία ως μέσο πολιτικής έκφρασης».