Τραυματισμένοι από γροθιές και ... μαγκουριές κατέληξαν δυο 66χρονοι άνδρες απο το Χόνδρο της Βιάννου που έκαναν το ... σφάλμα να προσπεράσουν το αυτοκίνητο ενός 50χρονου θερμοκέφαλου από τη Γόρτυνα. Το απίστευτο περιστατικό που κατέληξε σε βίαιο επεισόδιο σημειώθηκε χτες το πρωί στην περιοχή του Χόνδρου.

Όλα ξεκίνησαν όταν οι 66χρονοι που επέβαιναν στο αυτοκίνητο με τις συζύγους τους προσπέρασαν το αυτοκίνητο του 50χρονο στο οποίο επέβαινε και ένας ακόμα νεαρός. Φαίνεται ότι η προσπέραση εκλήφθηκε ως ... προσβολή και ο 50χρονος αφού προσπέρασε ξανά το αυτοκίνητο των ζευγαριών τους έστησε καρτέρι στο δρόμο.

Όταν το αυτοκίνητο πλησίασε έκανε όπισθεν και έπεσε πάνω του ενώ στη συνέχεια επιτέθηκε με γροθιές στους δυο άνδρες. Σαν να μην έφτανε αυτό έβγαλε από το αυτοκίνητο του μια μαγκούρα και τους χτύπησε βίαια σε όλο τους το σώμα. Ευτυχώς ο 50χρονος δεν πλησίασε τις δυο γυναίκες που έντρομες π��ρακολουθούσαν το περιστατικό

Το περιστατικό κατήγγειλαν οι δυο 66χρονοι στο αστυνομικό τμήμα της Βιάννου ενώ υποβλήθηκε και μήνυση σε βάρος του θερμοκέφαλου.