Εξοργισμένος με όσους επέλεξαν να προβάλλουν το φρικτό βίντεο με την δολοφονία του παιδιού του είναι ο πατέρας του Γιώργου Φουντούλη.

Με ένα μήνυμα του στο facebook καταγγέλλει όσους προχώρησαν σε αυτή την πράξη, που προκαλεί τόσο πόνο στους συγγενείς των δύο παιδιών, οι οποίοι αναγκάστηκαν να βιώσουν ξανά και ξανά μέσα από το βίντεο τον θάνατο των δύο νεαρών.

Διαβάστε το μήνυμα του κ. Λάμπρου Φουντούλη

edr.JPG

«Πού είναι το ραδιοτηλεοπτικό συμβούλιο; Ντροπή σε όλα τα κανάλια που δείχνουν ξανά και ξανά το βίντεο της άνανδρης δολοφονία του Γιώργου μας. Ντροπή και στον αλήτη που σας το έδωσε. Σε τι εξυπηρετούσε αυτή η πράξη; Για να μας φαρμακώνουν ακόμα περισσότερο εμάς τους γονείς του; Ντροπή και αίσχος. Οι τύψεις να βασανίζουν μέρα νύχτα όλους όσους μεταχειρίζονται τέτοια μέσα για την τηλεθέαση με σκοπό το βρώμικο κέρδος» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Το κεντρικό δελτίο του Star Channel ήταν το μόνο δελτίο των 20:00, που επέλεξε να ΜΗΝ προβάλλει το άγριο στιγμιότυπο από την δολοφονία.

Όπως εξήγησε η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων, Μάρα Ζαχαρέα, το κανάλι επέλεξε συνειδητά να καλύψει την άγρια σκηνή από την στιγμή που τα αδικοχαμένα παιδιά σωριάζονται στο έδαφος για πολλούς λόγους. «Για μας εδώ στο Star είναι από τα ευαίσθητα θέματα και δεν μας ενδιαφέρει να κάνουμε λίγες μονάδες τηλεθέασης παραπάνω», υπογράμμισε μεταξύ άλλων.

Δείτε το απόσπασμα από το κεντρικό δελτίο του Star