​Πολλοί είναι εκείνοι που πιστεύουν ότι πίσω από τη δολοφονία των δύο παιδιών στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο βρίσκεται κάποια τρομοκρατική οργάνωση. Το μόνο που μένει είναι η προκήρυξη για να επαληθευτούν τα σενάρια.

Έτσι οι Αρχές βρίσκονται εν αναμονή της προκήρυξης για τη δολοφονία του Μανώλη Καπελώνη και του Γιώργου Φουντούλη και τον τραυματισμό του Αλέξανδρου Γέροντα.

Η δολοφονία του Παύλου Φύσσα στη Νίκαια έδωσε το έναυ��μα για να ξεκινήσει το αντάρτικο πόλεων και όσοι γνώριζαν περίμεναν κάποια επίθεση σε μέλη της ΧΑ. Άλλωστε τρομοκρατικές οργανώσεις είχαν προειδοποιήσει για το χτύπημα αυτό.

Το Μάρτιο του 2010 είχε γίνει έκρηξη στα γραφεία του κόμματος στο κέντρο της Αθήνας. Ακολούθησε προκήρυξη από την οργάνωση «Άτυπη Αναρχική Ομοσπονδία».

Το 2012 η ΧΑ δέχεται ξανά επίθεση με εκρηκτικό μηχανισμό αυτή τη φορά στα γραφεία της στον Ασπρόπυργο. Η Συνομωσία Πυρήνων της φωτιάς ανέλαβε την ευθύνη.

Η εγκληματολόγος κυρία Λαμπροπούλου είπε στην κάμερα του STAR: «Είναι βία συμβολική και άμεση. Δεν ήταν τα γραφεία της ΧΑ, ήταν άτομα, μέλη της ΧΑ. (17.15.10) Είναι επίδειξη δύναμης, θέλουν να προκαλέσουν τον φόβο».

Δ��ΙΤΕ το βίντεο...