​Μια νέα μαρτυρία ντοκουμέντο φέρνει στο φως της δημοσιότητας το STAR από τη στιγμή της διπλής δολοφονίας στο Νέο Ηράκλειο.

Εν τω μεταξύ οι αστυνομικοί συνεχίζουν τις έρευνες στο χώρο της τρομοκρατίας για τον εντοπισμό των δολοφόνων.

Οι αστυνομικοί δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο το άτομο που βλέπεται στο βίντεο να πυροβολεί τους νεαρούς, να είναι έμπειρο στέλεχος τρομοκρατικής οργάνωσης, και για το λόγο αυτό ξεσκονίζουν έναν έναν τους φακέλους με τους υπόπτους που στο παρελθόν είχαν απασχολήσ��ι για υποθέσεις τρομοκρατίας και εξετάζουν ακόμη και τα άλλοθι που έχουν για την ημέρα του φονικού.

Το σκηνικό της δολοφονίας φέρνει στο φως της δημοσιότητας το STAR όπως μας το περιέγραψε ένας από τους μάρτυρες.

Μάλιστα φαίνεται ότι ο άτυχος Μάνος σήκωσε ψηλά τα χέρια του πριν δεχτεί τα φονικά πυρά.

Ένας μάρτυρας λέει: «Χτύπησε πισώπλατα πρώτα τον Γιώργο. Ο Μάνος σαστισμένος από την εικόνα που έβλεπε μπροστά του φαίνεται καθαρά στο βίντεο να σηκώνει ψηλά τα χέρια του δείχνοντας στον δολοφόνο ότι δεν είχε πρόθεση να αντιδράσει .Τότε ο δράστης χωρίς να διστάσει τον πυροβολεί μια φόρα στο θώρακα και μια φόρα στο κεφάλι. Αμέσως μετά στρέφει το όπλο στο Γιώργο που είναι ήδη πεσμένος στο έδαφος και του ρίχνει τη χαριστική βολή».

Είναι η πρώτη φορά, που για μέλη της ΣΕΧΤΑΣ επαναστατών, εγκαταλείπουν άθικτη τη μηχανή που χρησιμοποίησαν για να διαφύγουν. Αυτό εκτιμούν οι αστυνομικοί που θεωρούν ότι πίσω από την αιματηρή επίθεση κρύβονται μέλη της συγκεκριμένης οργάνωσης.

Το STAR ακολούθησε τη διαδρομή των δυο δολοφόνων αμέσως μετά την αιματηρή συμπλοκή.

Δευτερόλεπτα μετά τη διπλή δολοφονία το απόγευμα της Παρασκευής, έφτασε στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο και ο πατέρας του βουλευτή Γιώργου Γερμενή.

«Ερχόμουν εκεί στη γωνία, άκουσα τους πυροβολισμούς. Τους δολοφόνους δεν τους είδα. Τον Γιώργο Φουντούλη τον ξέρω από το καροτσάκι. Άγιο παιδί» είπε.

Στελέχη της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας θεωρούν πολύ πιθανό το ενδεχόμενο να εμφανιστεί μια νέα τρομοκρατική οργάνωση, η οποία θα αναλάβει την ευθύνη της επίθεσης.

ΔΕΙΤΕ το βίντεο…