​Φρικτές στιγμές έ��ησε μια οικογένεια από την Βρετανία όταν αγόρασε μπανάνες από σουπερμάρκετ χωρίς να γνωρίζει πως σε αυτές είχαν φτιάξει την φωλιά τους χιλιάδες θανατηφόρες αράχνες, που γέμισαν το σπίτι τους!

Η Consi Taylor, η 29χρονη γυναίκα και ο άνδρας της Richard και τα δυο τους παιδιά, βρέθηκαν αντιμέτωποι με κάτι που δεν φανταζόντουσαν!

araxn1.jpg
Αμέσως η 29χρονη απευθύνθηκε στο σουπερμάρκετ «Sainsbury» από το οποίο αγόρασαν τα φρούτα και εκεί δέχτηκε έμεινε με ανοιχτό το στόμα όταν οι υπεύθυνοι της έδωσαν για αποζημίωση μόλις 12 ευρώ!

araxn2.jpg
Μάλιστα, η εταιρεία απεντόμωσης που καθάρισε το σπίτι ανακοίνωσε στην οικογένεια πως οι αράχνες που είχαν γεμίσει την κατοικία τους είναι σπάνιες και θανατηφόρες και η ονομασία τους είναι «Brazilian wandering spider» που είναι γνωστές σαν τις πιο δηλητηριώδεις αράχνες του κόσμου.

Μόνο μετά την αντίδραση της οικογένειας Taylor, το σουπερμάρκετ από το οποίο αγόρασαν τις μπανάνες με τις αράχνες, ζήτησε συγνώμη και δέχτηκε να τους αποζημιώσει για τα έξοδα του ξενοδοχείου στο οποίο διέμεναν όσο καθαριζόταν το σπίτι τους, με το ποσό των 1.200 ευρώ.