«Ο Αλέξανδρος είναι καλύτερα και ελπίζουμε» δήλωσε ο πατέρας του 29χρονου τραυματία ο οποίος το βράδυ της Παρασκευής δέχθηκε πυρά έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Ν. Ηράκλειο.

Όπως σας έχουμε γράψει από το star.gr, o 29χρονος Αλέξανδρος Γέροντας, πατέρας ενός 2χρονου αγοριού, νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπαείας στο Γενικό Κρατικό Αθηνών αλλά σύμφωνα με τους γιατρούς έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο, ενώ θα γίνει σταδιακή προσπάθεια αποδιασωλήνωσης.

Ο πατέρας του Ροβερτος Γέροντας αποκάλυψε ότι ο Αλέξανδρος τον πήρε τηλέφωνο λίγα λεπτ�� μετά τον βαρύ τραυματισμό του.

«Με πήρε μετά την Παρασκευή το βράδυ “Πατέρα χτυπήθηκα” μου λέει. Για δευτερόλεπτα. Αμέσως έφυγα και πήγα στην Λεωφόρο Ηρακλείου. Δεν τον βρήκα εκεί. Τον βρήκα στο νοσοκομείο. Είχε ακόμα τις αισθήσεις του. Μετά τον πήγαν στο χειρουργείο. Από τότε δεν μπόρεσα να του ξαναμιλήσω» είπε ο κ. Γέροντας.

Σε άλλες δηλώσεις του στο Mega ο κ. Γέροντας απηύθυνε έκκληση στους γονείς του Παύλου Φύσσα «να ενώσουν τις φωνές τους» και εξέφρασε τα συλληπητήριά του. Όπως είπε ο αδικοχαμένος Παύλος δεν έφταιξε σε τίποτα, και χαρακτήρισε τρελό τον Γ. Ρουπακιά.

«Δεν είμαι άνθρωπος που θα μπορούσα να εκδικηθώ. Χάθηκαν ζωές Ελλήνων», σημείωσε.