Ένας ψήλος ξερακιανός άνδρας, με λευκά μαλλιά και με παγωμένο βλέμμα φέρεται να είναι ο άνθρωπος που πυροβόλησε και σκό��ωσε τους δυο νεαρούς έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής.

Το Star αποκαλύπτει τα χαρακτηριστικά του άνδρα που μαζί με ένα ακόμη άτομο κινήθηκαν ύποπτα κοντά στο σημείο που βρέθηκε η μοτοσικλέτα των κακοποιών.

Ο μάρτυρας είπε στον δημοσιογράφο του Star Βαγγέλη Γκούμα πως λίγες ημέρες πριν την δολοφονία των δύο νεαρών έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο, είχε δει μια μοτοσυκλέτα ίδια σχεδόν με την μοτοσυκλέτα που βρήκε η αστυνομία στο ρέμα της Χελιδονούς.

ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

«Η κίνηση τους το βλέμμα τους ,ότι αυτοί κάτι κοιτάγανε , πρέπει να κοιτάγανε για κάμερες για να δουν το δρόμο. Κάτι κοιτάγανε γύρω-γύρω, κάτι ψάχναμε κάτι βολιδοσκοπούσανε γυρω-γυρω»

Το παγωμένο βλέμμα του συνοδηγού ήταν αυτό που τράβηξε την προσοχή του μαρτύρα.

«Ο πίσω πιο αδύνατος ξερακιανός ,όχι γυμνασμένος , με μαλλί άσπρο έτσι όπως είναι ατημέλητο άπλυτο κατά κάποιο τρόπο ,με ένα ψυχρό βλέμμα παγερό ,το πρόσωπο του έτσι σκασμένο σαν τους ανθρώπους που δουλεύουν έτσι σε χωράφια ,σκασμένος ξερακιανός . Παγερός. Το βλέμμα του ήταν παγωμένο ρε παιδί μου .Φόραγε τζόκεϊ, μαύρο τζόκεϊ. Ήταν μια εντουρο μηχανή παλιά, πρέπει να ήταν άσπρη κόκκινη.»

Μάλιστα ,όπως είπε ο μάρτυρας αρχικά φαντάσθηκε ότι αυτοί οι άνθρωποι ήθελαν να κάνουν ληστεία στην περιοχή.