​Το τέταρτο άτομο που βρισκόταν στο σημείο της διπλής δολοφονικής ��πίθεσης έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής μπόρεσε τελικά και έδωσε κατάθεση για το μοιραίο βράδυ!

Σύμφωνα με πληροφορίες φαίνεται να είπε ότι ο εκτελεστής κατευθύνθηκε πεζός προς το μέρος του αμίλητος και πυροβόλησε εναντίον του 2 φορές από απόσταση περίπου 15 μέτρων.

Εκείνος, έσκυψε για να αποφύγει τις σφαίρες και τρέχοντας πανικόβλητος κατευθύνθηκε στην είσοδο των γραφείων της Χρυσής Αυγής. Μπήκε μέσα και έμεινε εκεί μέχρι να σταματήσουν οι πυροβολισμοί.

Μόλις σταμάτησε το μακελειό, βγήκε και είδε μέσα σε λίμνη αίματος τα τρία θύματα. Ο εκτελεστής είχε ήδη φύγει. Επέμεινε ότι ο εκτελεστής δεν είπε τίποτα, μέχρι την στιγμή που εκείνος έτρεξε να κρυφτεί, παρά τις μαρτυρίες που αναφέρουν ότι ο δράστης φώναξε: «Φασίστες θα πεθάνετε».

Για τον δράστη είπε ότι φορούσε ένα ανοιχτόχρωμο κράνος. Το πρόσωπό του δεν μπόρεσε να το περιγράψει γιατί όλα όπως είπε έγιναν πολύ γρήγορα.

Ωστόσο, η πιο σημαντική μαρτυρία θα είναι εκείνη του Αλέξανδρου Γέροντα που βρίσκεται στην εντατική και παλεύει για τη ζωή του!