Πρώτη ανάρτηση: 04/11/2013 18:58

Φωτογραφίες του δράστη της διπλής δολοφονίας στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο έδωσε η αστυνομία στην δημοσιότητα, προκειμένου να βοηθήσουν τυχόν πολίτες που γνωρίζουν κάτι.

Οι φωτογραφίες δεν είναι καθαρές, καθώς είναι από τις κάμερες ασφαλείας, ωστόσο σε ανακοίνωση της αστυνομίας δίνονται οι εξής διευκρινήσεις:

04112013-motosikleta1s.jpg

Ο άνδρας είναι αδύνατος, ύψους 1.70 με 1.75 μ., φορούσε τζιν παντελόνι, σκούρου μπλε χρώματος, λευκά υποδήματα, μαύρο σακίδιο στην πλάτη και καπέλο τύπου τζόκεϊ ή κράνος μοτοσικλετιστή λευκού χρώματος.

ox.JPG

Επιπλέον, στην δημοσιότητα δόθηκαν και φωτογραφίες από την μοτοσικλέτα μάρκας HONDA , μοντέλου Africa Twin, λευκού-μαύρου χρώματος, η οποία έφερε στο λευκό μέρος της σχέδια ερυθρού-μπλε χρώματος και βρέθηκε ύστερα από επισταμένες αναζητήσεις σε υπαίθριο χώρο πλησίον του ρέματος «Χελιδονούς», περίπου σε διακόσια μέτρα απόσταση από τη συμβολή αυτής με την οδό Δεκελείας, στην Κηφισιά Αττικής.

Η μοτοσικλέτα, όπως σας είχαμε ενημερώσει, όταν βρέθηκε δεν είχε πινακίδα κυκλοφορίας, όμως από έρευνα της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για κλεμμένη μηχανή.