Ταλαιπωρία αναμένεται για όσους έχουν αποφασίσει να ταξιδέψουν την Τετάρτη, καθώς θα συμμετέχουν στην 24χρονη απεργία της ΑΔΕΔΥ και οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας, αλλά και οι εργαζόμενοι στην Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας.

Συγκεκριμένα, πρόκειται να προχωρήσουν σε τρίωρη στάση εργασίας από τις 12:00 έως τις 15:00, που σημαίνει ότι θα ανασταλούν οι πτήσεις για εκείνο το διάστημα.

Σε τετράωρη στάση εργασίας, από τις 12:00 έως τις 16:00 θα προχωρήσει η Ομοσπονδία Συλλόγων Εργαζομένων Πολιτικής Αεροπορίας.

Στην απεργία της Τετάρτης θα συμμετέχουν και οι τραπεζοϋπάλληλοι, οι οποίοι σε ανακοίνωση που εξέδωσαν αναφέρουν μεταξύ άλλων: "Την προσεχή Τετάρτη στις 6 Νοέμβρη η ΟΤΟΕ συμμετέχει στην 24ωρη Πανελλαδική Απεργία της ΓΣΕΕ και ενώνει τη φωνή της με τους άλλους εργαζόμενους, με τους συνταξιούχους και τους ανέργους ενάντια, στις αδιέξοδες πολιτικές των μνημονίων που καταστρέφουν τη χώρα και οδηγούν στην εξαθλίωση το λαό μας. Οι εργαζόμενοι στις τράπεζες μέσα από τις δικές τους αγωνίες για το παρόν και το μέλλον, έχουν επίγνωση του ρόλου τους και είναι αλληλέγγυοι στα προβλήματα των άλλων εργαζόμενων, των συνταξιούχων και των ανέργων. Η ΟΤΟΕ ως κλαδική οργάνωση στο χώρο των τραπεζών, μαζί με την υπεράσπιση των δικαιωμάτων των εργαζομένων στις τράπεζες, διεκδικεί μία νέα λειτουργία του τραπεζικού συστήματος, που θα στηρίζει την πραγματική οικονομία, δημιουργώντας προϋποθέσεις μείωσης της ανεργίας και θα αντιμετωπίζει τις ανάγκες της ελληνικής κοινωνίας".