Πρώτη ανάρτηση: 04/11/2013 14:32

Τις κάμερες ασφαλείας από την ευρύτερη περιοχή, όπου στεγάζονται τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο και σημειώθηκε το μακελειό την Παρασκευή, βάζει τώρα στο μικροσκόπιο η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Star, εκτιμάται ότι οι δράστες είχαν περάσει όχι μόνο τις τελευταίες μέρες πριν από το χτύπημα από το σημείο, αλλά αρκετό καιρό τώρα αναγνωριστικά, προκειμένου να έχουν πλήρη εικόνα της περιοχής.

Όπως όλα δείχνουν πρόκειται για προμελετημένο έγκλημα και για τον λόγο αυτό το οπτικό υλικό που θα μελ��τηθεί από τις αρχές φτάνει δύο και τρεις εβδομάδες πριν.

Εν τω μεταξύ, ο 4ος «στόχος», ο οποίος βρισκόταν στο σημείο, αλλά σώθηκε είναι ο μάρτυρας «κλειδί». Κατέθεσε το απόγευμα της Κυριακής και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η κατάθεσή του είναι ιδιαίτερα σημαντική. Ο άνθρωπος βρίσκεται υπό αστυνομική προστασία μετά την κατάθεσή του.

Τέλος, μετά από έρευνα προέκυψε ότι και ο κάλυκας των 9μμ, ο οποίος βρέθηκε στον χώρο της διπλής ανθρωποκτονίας στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο την Κυριακή, προέρχεται από το ίδιο όπλο με τους υπόλοιπους ανευρεθέντες κάλυκες.