Σήμερα, στις 15:00 το μεσημέρι, σ��ον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στο Παλαιό Ηράκλειο θα τελεστεί η κηδεία του Γιώργου Φουντούλη, ενός εκ των δύο νεκρών της φονικής επίθεσης, έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Ν. Ηράκλειο.

Όπως σας γράψαμε στο star.gr, η οικογένεια καλεί όλους τους φίλους να παρευρεθούν, όμως ζητά , να μην προσέλθει κανείς πολιτικός, από κανένα κόμμα.

Σήμερα θα τελεστεί και η κηδεία του Μανώλη Καπελώνη στην Αρτέμιδα.

Στο facebook, αναρτήθηκε και ανακοίνωση της οικογένειας Φουντούλη για την κηδεία του Γιώργου, όπου αναφέρει:

«Την Δευτέρα 4-11-2013 θα αποχαιρετήσουμε τον αγαπημένο μας Γιώργο Φουντούλη από τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου ��το Παλαιό Ηράκλειο στις 3μμ. Η οικογένεια θέλει να παρευρεθούν όλοι οι φίλοι του. Όχι σαν χρυσαυγίτες, αλλά σαν φίλοι που θέλουν να τιμήσουν τον φίλο τους. Δεν θέλουμε ΑΙΜΑ. Το παιδί μας πότισε την άσφαλτο με το αίμα του. Ούτε ΤΙΜΗ. Γνωρίζουμε την ακεραιότητα και την εντιμότητα του παιδιού μας. Η Οικογένεια δεν επιθυμεί να παρευρεθεί ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑ. Η οικογένεια δεν επιθυμεί στεφάνια και λουλούδια και αντί για αυτό στην είσοδο του Ναού θα υπάρχει ένα κουτί που μπορεί όποιος θέλει αυτά τα χρήματα που θα έδινε για λουλούδια ή στεφάνι να τα δώσει για την ενίσχυση του ΣΙΚΙΑΡΙΔΕΙΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ στο οποίο φοιτά η ΕΙΡΗΝΗ η ΛΑΤΡΕΜΕΝΗ ΑΔΕΛΦΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ».