Καταγγελία - σοκ έκανε μία 18χρονη μαθήτρια στη Ρόδο, που αποκάλυψε στις Αρχές ότι επί τέσσερα χρόνια ο πατριός της την βίαζε, με την συναίνεση και προτροπή της ίδιας της μητέρας της!

Η κοπέλα πήρε την απόφαση να βάλει τέλος στον εφιάλτη και αποκάλυψε ότι ο 51χρονος πατριός της την βίαζε συστηματικά, ενώ, όταν αρνούταν να συνευρεθεί μαζί του, την έβριζε, την τιμωρούσε και την άφηνε πολλές φορές νηστική.

Η ανατριχίλα μεγαλώνει ακόμα περισσότερο καθώς ο πατριός, σύμφωνα πάντα με την καταγγελία, είπε στο θύμα πως η μητέρα της ήταν ενημερωμένη για την σεξουαλική τους συνεύρεση και συμφωνούσε!

Την συγκλονιστική υπόθεση ερευνά η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας και η Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Ρόδου, με τα στοιχεία της δικογραφίας να σοκάρουν.

Από τα 14 της, η μαθήτρια βιαζόταν συστηματικά και κατ’ εξακολούθηση από τον πατριό, ενώ η ίδια η μητέρα κάποιες φορές συμμετείχε στον βιασμό, ή προέτρεπε την κόρη της να συνευρεθεί ερωτικά με τον άνδρα της!

Παρά τις απειλές από τους «γονείς» της και τον φόβο, η 18χρονη σήμερα κοπέλα βρήκε το θάρρος να μιλήσει στις διωκτικές Αρχές, με αποτέλεσμα η υπόθεση να πάρει το δρόμο της Δικαιοσύνης, ενώ η ίδια φιλοξενείται στον ξενώνα κακοποιημένων γυναικών του νησιού.

Μετά την ολοκλήρωση της προανάκρισης, ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πλημμελειοδικών Ρόδου, Κωνσταντίνος Μπούτσικος, άσκησε σε βάρος του 51χρονου ποινικές διώξεις σε βαθμό κακ��υργήματος για βιασμό κατ’ εξακολούθηση, αποπλάνηση παιδιού και κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια, ενώ η 40χρονη κατηγορείται σε βαθμό κακουργήματος για ηθική αυτουργία.

Παράλληλα, η Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Ρόδου συναίνεσε στην έκδοση ενταλμάτων σύλληψης σε βάρος πατριού και της μητέρας, προκειμένου να προσαχθούν και να απολογηθούν για τις κατηγορίες.