Ένα από τα πρόσωπα της φετινής μαθητικής παρέλασης της 28ης Οκτωβρίου στην Αθήνα έγινε η 45χρονη γυμνάστρια σε δημοτικό σχολείο Ελένη Σ., η οποία έστρεψε τα βλέμματα πάνω της με την εντυπωσιακή κορμοστασιά αλλά και το αποκαλυπτικό κολάν, προκαλώντας αμφιλεγόμενα σχόλια σε Τύπο και social media.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα», η γυμνάστρια, παντρεμένη και μητέρα 17χρονου αγοριού, εργάζεται τα τελευταία 4 χρόνια στο συγκεκριμένο δημοτικό σχολείο, χωρίς να έχει γίνει ποτέ το επίκεντρο του μικρό��οσμου της γειτονιάς, παρότι λόγω ειδικότητας αλλά και στυλ, τέτοιες εμφανίσεις της είναι συχνές.

daskala1.jpg

Τα γεγονός ότι βρέθηκε να σχολιάζεται πανελληνίως την έφερε σε πολύ δύσκολη θέση και βρέθηκε σύμφωνα με το δημοσίευμα σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση, αμέσως μετά την παρέλαση. Όπως αναφέρεται όμως, αν και πολλοί στη θέση της θα έπαιρναν μία μικρή άδεια για να ηρεμήσουν, η Ελένη Σ. δεν το έπραξε.

Αντιθέτως, εμφανίστηκε κανονικά στο σχολείο, εξέφρασε τη λύπη της στον διευθυντή για την έκταση που πήρε το θέμα και τήρησε κανονικά το πρόγραμμά της.

daskala2.jpg

Και όσο αφορά την εμφάνιση, η 45χρονη γυμνάστρια φορούσε μαύρη αθλητική φόρμα, φανελάκι και ζακετάκι που έβγαλε αργότερα, ενώ συνομίλησε για αρκετή ώρα με συναδέλφους της, μέχρι να αρχίσει το μάθημα της γυμναστικής.

Το υπουργείο Παιδείας πάντως, ύστερα από τον θόρυβο που προκλήθηκε με τις φετινές εμφανίσεις, εξετάζει το ενδεχόμενο να αποστείλει εγκύκλιο που να προτρέπει τους εκπαιδευτικούς να ντύνονται ευπρεπώς στις παρ��λάσεις. Σύμφωνα με τις οδηγίες αυτές θα υπάρχει dress code πλέον με ταγέρ ή κοστούμια για τις παρελάσεις, για την προστασία των ίδιων των καθηγητών και του κύρους τους, όπως θα επισημαίνεται.

daskala3.jpg