Από θαύμα φαίνεται να γλίτωσε, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, και τέταρτο άτομο τον θάνατο ή τον σοβαρό τραυματισμό από τους άγνωστους δράστες της κατά πάσα πιθανότητα τρομοκρατικής επίθεσης στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο!

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι δύο συμμετέχοντες στη φονική επίθεση, φορώντας ο ένας τζόκεϊ και κράνος ο άλλος, πυροβόλησαν αρχικά από απόσταση δεκαπέντε μέτρων εναντίον του τέταρτου ατόμου που βρισκόταν δίπλα στα τρία θύματα (τους δύο νεκρούς και τον τραυματία), ο οποίος όμως αντέδρασε, τρέχοντας να μπει στο κτί��ιο των γραφείων για να καλυφθεί, όπως και κατάφερε.

Στη συνέχεια πυροβόλησε τον τραυματία της επίθεσης, ο οποίος αφού δέχθηκε τις σφαίρες διέσχισε κάθετα την Ηρακλείου και έπεσε λιπόθυμος.

Δυστυχώς, στη θέση τους έμειναν, λόγω του σοκ προφανώς, οι άλλοι δύο νεαροί, οι οποίοι πυροβολήθηκαν από πολύ πιο κοντινή απόσταση και δέχθηκαν και «χαριστική βολή» από τον εξαιρετικά ψύχραιμο δράση, που με τον τρόπο που έδρασε δείχνει «επαγγελματία» και έμπειρο σε τέτοιου είδους ενέργειες κατά τους ειδικούς.

Η ΕΛ.ΑΣ. αναμένει τώρα την κατάθεση του τέταρτου ατόμου, το οποίο όμως βρίσκεται ακόμα σε άθλια ψυχολογική κατάσταση και δεν είναι σε θέση να δώσει πληροφορίες στις αρχές.