​Σάλο έχει προκαλέσει η ιστορία του μεγαλέμπορου κοκαΐνης και της sexy ξανθιάς περσόνας της showbiz.

Ο 27χρονος ήταν τύπος που του άρεσε το χρήμα και η dolce vita, να κάνει διακοπές σε ελβετικά σαλέ και να αγοράζει πανάκριβα ρούχα και αμάξια, να αλλάζει σπίτια σαν τα πουκάμισα σε in προάστια της πρωτεύουσας και να τα "σπάει" στα μπουζούκια για να "ρίξει" τις τραγουδίστριες.

Όμως δεν ήταν ένας επιτυχημένος επιχειρηματίας αλλά δραπέτης των φυλακών Μαλανδρίνου, δεξί χέρι του Αλκέτ Ριτζάι και είχε γεμίσει την Αθήνα κοκαΐνη, την οποία εισήγαγε συστηματικά από την Ολλανδία.

Ο Αλβανός, ο οποίος ασχολιόταν με τη διακίνηση κοκαΐνης σε επίπεδο «χονδρικής», είχε ρίξει πρόσφατα τα «δίχτυα» του σε σέξι ξανθιά σόουγουμαν (με αδυναμία στους ποδοσφαιριστές) που έκανε τα πρώτα της βήματα στο τραγούδι και εκείνος σκορπούσε μεγάλα χρηματικά ποσά στο κέντρο όπου εμφανιζόταν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 27χρονος συνελήφθη την ώρα που έκανε τα ψώνια του σε μεγάλο πολυκατάστημα του Συντάγματος και η σύλληψή του από τη Δίωξη Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής σηματοδοτεί μεγάλη έρευνα και για "συμβόλαια θανάτου", τα οποία κατά το πρόσφατο παρελθόν είχαν συγκλονίσει τη νύχτα της Αθήνας!