Πρώτη ανάρτηση: 01/11/2013, 01:00

Δυναμική είσοδο επιχειρεί ο ελληνικός Τουρισμός Υγείας στη ρωσική τουριστική αγορά.

Πρόκ��ιται για τη δεύτερη πρωτοβουλία προβολής του Τουρισμού Υγείας στη Ρωσία το 2013 και ήδη η ρωσική πλευρά έκλεισε τα πρώτα συμβόλαια με ελληνικά ιδιωτικά νοσηλευτήρια, ενώ επέδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα Thermal Spa και τα κέντρα ευεξίας της χώρας.

To 2ο Greek Medical & Health Tourism Workshop στη Μόσχα ολοκλήρωσε χθες τις εργασίες του, αποτελώντας ουσιαστικά το εφαλτήριο για την επιτυχημένη διείσδυση του ελληνικού κλάδου Υγείας στη ρωσική αγορά και παρακαταθήκη για τη δυναμική ανάπτυξη του θεσμού.

Στην εκδήλωση, στο πολυτελές Park Hyatt Ararat, πραγματοποιήθηκαν περισσότερες από 792 επαγγελματικές συναντήσεις, από το σύνολο των 276 επισκεπτών, η πλειονότητα των οποίων αποτελείτο από Facilitators, Tour Operators, ταξιδιωτικά γραφεία, ενώ παρευρέθησαν και 21 εκπρόσωποι των κορυφαίων ασφαλιστικών εταιρειών της Ρωσίας. Ταυτόχρονα, το κοινό εμπλουτίστηκε και από ομάδες ιατρών οι οποίοι ενδιαφέρονταν να εξασφαλίσουν στους ασθενείς τους διαφορετικά είδη αποκατάστασης και θεραπείας, σε συνδυασμό με διακοπές.

Κοινό τόπο αποτέλεσε η αμοιβαία διακρατική διάθεση συνεργασίας στον τομέα του τουρισμού υγείας, απόρροια του γεγονότος ότι υπάρχει ισχυρό ρεύμα Ρώσων τουριστών το 2013 προς την ελληνική αγορά, τάση η οποία θα συνεχιστεί δυναμικά και το 2014.