Μάθημα ζωής δίνει μια 35χρονη η οποία μίλησε στην εκπομπή «Μίλα» για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει από τα 19 της χρόνια. Η Καρολίνα πάσχει από σκλήρυνση κατά πλάκας. Ωστόσο, δεν το βάζει κάτω. Η δύναμη της ψυχής της είναι απίστευτη.

«Όταν το κατάλαβα αυτό λέω εντάξει, θα κάτσω στο καροτσάκι, θα παλέψω και αυτή τη στιγμή αυτό που λέω είναι ότι κάθομαι για λίγο να ξεκουραστώ, σε λίγο θα πάω να κάνω πράγματα, δεν είναι τίποτα, πλάκα σας κάνω» λέει.


Οι φίλοι της την αποκαλούν ξανθό άγγελο. Στο παρελθόν περπατούσε και τραβούσε τα βλέμματα με το παρουσιαστικό της. Ένα κορίτσι χαμογελαστό, γεμάτο δίψα για ζωή, μόλις είχε ξεκινήσει τις σπουδές του.

Πρωτοχρονιά του 2000. Μετά από ένα ξενύχτι χαράς και διασκέδασης η Καρολίνα ξυπνά και συνειδητοποιεί ότι δεν βλέπει καλά. Έντρομη φωνάζει τη μητέρα της. Αμέσως επισκέφθηκαν έναν οφθαλμίατρο ο οποίος αφού εξέτασε την Καρολίνα της είπε να απευθυνθεί σε γιατρό άλλης ειδικότητας και συγκεκριμένα σε νευρολόγο.

"Καταλάβαινα ότι ήταν κάτι σοβαρό… Απλά ήθελα να γίνει κάτι για να μάθω τι είναι αυτό" εξηγεί η 35χρονη.

Ο θάνατος δύο αγαπημένων της ανθρώπων πυροδοτεί ακόμα περισσότερο την πάθησή της. Πρώτα φεύγει από τη ζωή ένας στενός της φίλος και μετά ο αγαπημένος της πατέρας.

«Δεν ρώτησα ποτέ γιατί σε μένα. Αντιθέτως θα ρώταγε ο πατέρας μου “γιατί σε σένα και όχι σε μένα» λέει.

Η σκλήρυνση κατά πλάκας προκαλεί στην 35χρονη Καρολίνα και άλλα προβλήματα. Σταδιακά αρχίζει να μην αισθάνεται τα πόδια της και για να μετακινηθεί χρειάζεται αναπηρικό καροτσάκι.

Ωστόσο, όπως λέει η ίδια, "μπορούμε να κάνουμε τόσα πολλά πράγματα όπως και αν είμαστε, αρκεί να υπάρχει θέληση"

Κάντε κλικ και δείτε το συγκλονιστικό βίντεο από την εκπομπή "Μίλα"...