​Σάλο έχει προκαλέσει το ερωτικό βίντεο στο οποίο πρωταγωνιστεί μία γυναίκα από την Πάτρα και μάλιστα χαρακτηριστικό είναι ότι έχει πάνω από 1.000.000 "χτυπήματα" από τότε που ανέβηκε στο διαδίκτυο.

Η γυναίκα που πρωταγωνιστεί στο βίντεο επιδίδεται σε άγριο σεξ με τον εραστή της και δυστυχώς για εκείνη τα χαρακτηριστικά του προσώπου της, αλλά και του σώματος της είναι ξεκάθαρα!

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ροζ βίντεο έχει κάνει θραύση στο διαδίκτυο, αλλά έχει μετατρέψει σε κόλαση την ζωή της ''πρωταγωνίστριας''! Για τον λόγο αυτό έχει αποφασίσει να μεταναστεύσει στην Αμερική.

Ο λόγος; Ακριβώς για να μπορεί να κυκλοφορεί ελεύθερη χωρίς τη «ρετσινιά» που της έχει αφήσει το συγκεκριμένο βίντεο το οποίο τα τελευταία δύο χρόνια που κυκλοφορεί, έχει φτάσει να είναι από τα πλέον δημοφιλή στο internet.

Ντυμένη με προκλητικά σέξι μαύρα εσώρουχα, δείχνοντας όλα τα ατού του κορμιού της η γυναίκα εμφανίζεται να στήνεται πρόθυμη για να κάνει έρωτα με τον εραστή της τον οποίο αποκαλεί "Άρη".

Και κάνει άγριο σεξ, σε έναν χώρο που μοιάζει να είναι εργασιακός!

Είναι άγνωστο αν ο εραστής της βιντεοσκοπούσε τις στιγμές που έκαναν σεξ εν γνώσει της.

Αυτό που φαίνεται δια… γυμνού οφθαλμού είναι ότι η γυναίκα είχε πραγματικό πάθος για τον σύντροφό της, ενώ το βίντεο σαν μην έφταναν όλα τα άλλα, είναι αρκετά μεγάλο σε διάρκεια.

Το θέμα βέβαια πλέον είναι ότι η γυναίκα αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα και προσπαθεί να συνέλθει ψυχολογικά από αυτό που της έκανε ο «Άρης», έχοντας πλέον σαν μοναδική της λύση για να… ξεφύγει από το βίντεο την μετακόμιση στην Αμερική.