Στην Αθήνα έφτασαν περισσότερα από 300 μέλη του αναπηρικού κινήματος της Αχαΐας, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για την καθυστέρηση στη καταβολή των προνοιακών επιδομάτων, τον εμπαιγμό από το ΚΕΠΑ καθώς και για τη γενικότερη κυβερνητική πολιτική απέναντι στα άτομα με αναπηρία.

Κλειστή ήταν η οδός Σταδίου, λόγω της συγκέντρωσης έξω από το υπουργείο Εργασίας, όπου συναντήθηκαν μαζί με τους συνταξιούχους και τους εργαζομένους στα ναυπηγεία Σκαραμαγκά!

Μαζί τους είναι ακόμα μέλη του αναπηρικού Κινήματος από την Ηλεία και την Αιτωλοακαρνανία προκειμένου να ενωθούν με τις ενώσεις όλης της χώρας και να προχωρήσουν σε αποκλεισμό και καθιστική διαμαρτυρία έξω από το υπουργείο Οικονομικών.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του αναπηρικού κινήματος: "την κρίση την πληρώνουν αυτοί που δεν φταίνε, οι πλέον ευάλωτοι, οι φτωχότεροι των φτωχών, τα άτομα με αναπηρία και οι οικογένειές τους. Τώρα περισσότερο από ποτέ χρειάζεται ένα ισχυρό δίχτυ προστασίας από την οικονομική κρίση, που πλέον έχει μετατραπεί σε κρίση ανθρωπίνων δικαιωμάτων".

ΔΕΙΤΕ το βίντεο...