Μετά από τις έντονες αντιδράσεις και προσφυγές του κλάδου στα αρμόδια όργανα, επανέρχεται το παλιό ωράριο στα φαρμακεία. Ακυρώνεται έτσι η απόφαση του Δήμου Αθηναίων που είχε τεθεί σε εφαρμογή από τον Ιούλιο και προέβλεπε ότι όλα τα φαρμακεία της Αθήνας θα έχουν συνεχές ωράριο χωρίς διακοπή το μεσημέρι.

Έτσι πλέον, εφαρμόζεται το παλιό ωράριο δηλαδή από το πρωί έως τις 14:00 το μεσημέρι και θα ανοίγουν και πάλι τις πόρτες τους από τις 17:00 το απόγευμα έως τις 20:00 το βράδυ.

Η απόφαση του Δήμου της Αθήνας είχε ανατρέψει τα δεδομένα και επέβαλε στον κλάδο να τηρεί συνεχές ωράριο από τις 9:00 το πρωί έως 17:00 το απόγευμα χωρίς μεσημεριανή διακοπή. Η ρύθμιση του Δήμου της Αθήνας είχε προκαλέσει έντονες αντιδράσεις καθώς οι φαρμακοποιοί μιλούσαν για ωράριο 65 ωρών την εβδομάδα το οποίο δεν μπορούσε να τηρηθεί ειδικά από τα μικρά φαρμακεία που δεν έχουν υπαλλήλους.

Πλέον η κατάσταση επανέρχεται όπως πριν από το καλοκαίρι όπως ανακοίνωσε ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Αττικής. Ο Σύλλογος είχε προσφύγει μεταξύ άλλων στην Περιφέρειας Αττική, η οποία και ακύρωσε την απόφαση του Δήμου της Αθήνας.