Ο 23χρονος Ρουμάνος που υποβλήθηκε σε τεστ DNA για να διαπιστωθεί εάν πρόκειται για τον μικρό Μπεν έσπασε τη σιωπή του και μίλησε για πρώτη φορά για την έκπληξη που ένιωσε όταν πληροφορήθηκε πως κάποιοι εικάζουν ότι είναι το ίδιο πρόσωπο που ψάχνει εδώ και χρόνια η Ιντερπόλ.

Την Τρίτη, όπως σας γράψαμε από το star.gr, ο 23χρονος μετέβη αυτοβούλως στα γραφεία του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων , στη Λεμεσό, όταν η κοπέλα του είδε σε τηλεοπτικό σταθμό, την προβολή ενός βίντεο όπου ο ίδιος παρακολουθούσε τη λειτουργία του Μεγάλου Σαββάτου στην εκκλησία Αγίας Τριάδας, μαζί με την κοπέλα του και συγγενείς του, που κάποιοι υπέθεσαν ότι ήταν Ρομά.

Λίγο πριν βγει αρνητικό το τεστ DNA και σβήσουν για ακόμη μία φορά οι ελπίδες της μητέρας του Μπεν, ο ίδιος δήλωσε:

«Δεν πιστεύω ότι είμαι ο Μπεν. Αλλά και να είναι δεν πρόκειται να διεκδικήσω τίποτα από τους βιολογικούς μου γονείς, εάν είναι τελικά αυτοί, ούτε θα επιθυμούσα να πάω να ζήσω μαζί τους στη Βρετανία, καθώς πιστεύω ότι γονείς, δεν είναι αυτοί που φέρνουν στον κόσμο ένα παιδί, αλλά εκείνοι που το μεγαλώνουν»

Όπως ανέφερε ο 23χρονος έχει ακόμη ένα μεγαλύτερο αδελφό, ενώ υποστήριξε ότι δεν είχε ενημερώσει τους γονείς του , ούτε κανένα άλλο μέλος της οικογένειας του για την περιπέτειά του.

Την ίδια ώρα ευχήθηκε στην μητέρα του Μπεν, να βρει το παιδί της και το δράμα που βιώνει τα τελευταία 22 χρόνια να έχει αίσιο τέλος.