Ιδιαίτερα φορτισμένη συναισθηματικά ήταν η σημερινή μέρα για την οικογένεια Νίνταμ... Σαν σήμερα θα γιόρταζαν τα 24α γενέθλια του... "μικρού Μπεν", που χάθηκε ξαφνικά από τη ζωή τους, το καλοκαίρι του 1991 στην Κω.

Σήμερα, 22 χρόνια μετά την εξαφάνισή του, οι ελπίδες της μητέρας του Μπεν να βρει το παιδί της.... ξαναζωντάνεψαν, για να σβήσουν πάλι μετά το αρνητικό τεστ DNA του νεαρού στην Κύπρο.Η Κάρι Νίνταμ ήταν μόλις 19 χρονών όταν έχασε τον 1.5 ετών Μπεν, που έπαιζε στην αυλή ανεγειρόμενης οικοδομής στην Κω, υπό την επίβλεψη της γιαγιάς του.

Επί 7 εβδομάδες, φορώντας μια μπλούζα κι ένα σορτς, παρέμεινε στο νησί αναζητώντας, με τη βοήθεια των αρχών, το ξανθό αγοράκι της... Όμως οι έρευνες δεν οδήγησαν πουθενά.


Τα χρόνια περνούσαν, αλλά η Κάρι Νίνταμ δεν έπαψε ποτέ ν' αναζητά το γιό της, ακολουθώντας τα ίχνη του σε οποιοδήποτε σημείο του πλανήτη οδηγούσε και η.... παραμικρή πληροφορία.

Πολλές ήταν οι φορές που η Αγγλίδα μητέρα έζησε την αγωνία της αναμονής και την απογοήτευση των αποτελεσμάτων των ερευνών, σχετικά με παιδιά που εικάζονταν πως έμοιαζαν στον Μπεν , όπως το 1998, όταν βρετανός είχε εντοπίσει ένα ξανθό αγόρι στη Ρόδο...

Όπως σας γράψαμε από το star.gr, πριν από μία μόλις εβδομάδα ένα τεστ DNA σε ξανθό νεαρό , που έμενε σε καταυλισμό Ρομά στη Θεσσαλονίκη και φερόταν να μοιάζει στο Μπεν, διέψευσε για μία ακόμη φορά τις... προσδοκίες της Κάρι Νίνταμ.

Σήμερα με την καρδιά της να χτυπά δυνατά... η Κάρι Νίνταμ περίμενε τις εξελίξεις από την Κύπρο, για τον... ενήλικο πια "μικρό της" Μπεν, που δεν κατάφερε πάλι να τον... φτάσει.

Κάντε κλικ και δείτε το βίντεο...