Το video που απεικονίζει τον νεαρό Ρουμάνο ο οποίος εικάζεται ότι είναι ο χαμένος της γιος, είδε η μητέρα του Μπεν.

Μιλώντας στο Star, η Κέρι Νίνταμ δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυα της, έχοντας την ελπίδα ο νεαρός αυτός να είναι ο γιος της που εξαφανίστηκε το 1991 από την Κω:

«Είμαι πολύ φορτισμένη συναισθηματικά. Ελπίζω… ελπίζω τόσο π��λύ να είναι αυτός ο Μπεν. Κάθε πέντε λεπτά κλαίω, αλλά προσπαθώ να είμαι δυνατή και ελπίζω να βγει κάτι από όλο αυτό» είπε με δάκρυα στα μάτια.

«Είδα το video αργά χθες το βράδυ. Μου το έστειλαν με email. Έχω πολλές ελπίδες σχετικά μ΄αυτό το video. Μοιάζει πολύ νομίζω στον μπαμπά του Μπεν όταν ήταν στην ίδια ηλικία. Μοιάζει πολύ στην κόρη μου. Έχει την ίδια μύτη και το ίδιο σχήμα προσώπου. Η Ελληνική Αστυνομία πρέπει να βρει γρήγορα αυτόν τον άνδρα και να πάρει υλικό για DNA» πρόσθεσε.

Και κατέληξε πως είναι πολύ πιθανό ο συγκεκριμένος νεαρός να είναι ο χαμένος της γιος, μιας και όπως λέει, «οι τελευταίες πληροφορίες που είχαμε σχετικά με τον Μπεν, ήταν όταν λάβαμε ένα email από κάποιον στην Ελλάδα, που έλεγαν ότι τον είδαν ξανά με τους τσιγγάνους στη Βέροια και την Λάρισα. Άρα, ίσως είναι το ίδιο, επειδή ήταν πολλά χρόνια πριν».

Πλέον, οι αρχές εστιάζουν τις έρευνες τους, σε όσους στέκονται δίπλα στο νεαρό στο video, προκειμένου να τους δώσουν πληροφορίες.

  • Τι λέει στο Star, ο Κύπριος που τράβηξε το video:

«Τους είδαν λίγο να παρακολουθούν το χώρο. Έβλεπαν ότι τους κοίταγα και προσπαθούσα ν΄ακούσω τι λέγανε. Μίλαγαν μια περίεργη διάλεκτο που δεν μπορούσα να καταλάβω τι ήταν. Δεν φαινόταν να ήταν δικό τους παιδί».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.