Να είμαστε άραγε κοντά σε μια συγκλονιστική αποκάλυψη 22 χρόνια μετά;

Μετά από περισσότερες από 2 δεκαετίες από την εξαφάνιση του Μπεν Νίνταμ στην Κω, η Αστυνομία έχει στοιχεία που αλλάζουν όλα τα δεδομένα και αφήνουν ορθάνοικτο το ενδεχόμενο ο Μπεν να είναι ζωντανός!

Αυτό που άλλαξε τα δεδομένα και έχει κινητοποιήσει τις αρχές είναι ένα βίντεο-ντοκουμέντο που έφτασε στην Αστυνομία τις τελευταίες 48 ώρες. Βλέποντας το βίντεο, αστυνομικοί και δικαστικοί διαπίστωσαν σε ένα άνδρα εκπληκτική ομοιότητα με τον ξανθό ��εαρό που απεικονίζεται με το σκίτσο του Μπεν σε σημερινή ηλικία, που έχει φτιάξει η Σκότλαντ Γιάρντ από επεξεργασία των φωτογραφιών του.

Σε εξέλιξη βρίσκεται γιγαντιαία ελληνική και διεθνής αστυνομική επιχείρηση, ενώ έχει ενημερωθεί και η Ιντερπόλ καθώς και ο εισαγγελέας εφετών Ανδρέας Καραφλός, ο οποίος ως εισαγγελέας Πλημμελειοδικών όταν υπηρετούσε στην Κω χειρίστηκε την υπόθεση και την γνωρίζει καλά.

Ο άνθρωπος-κλειδί στην υπόθεση

Άνθρωπος- κλειδί στην υπόθεση είναι ένας δικηγόρος, ο οποίος γύρισε το επίμαχο βίντεο τον περασμένο Απρίλιο. Τα πρόσφατα γεγονότα με τη μικρή Μαρία στα Φάρσαλα τον έκαναν να «επικαιροποιήσει» το οπτικό υλικό που είχε στα χέρια του και να το παραδώσει αμέσως στις Αρχές, στη Δικαιοσύνη και την ΕΛ.ΑΣ.

Το βίντεο είναι γυρισμένο σε νησί, κατά τη διάρκεια πανηγυριού ιερού ναού. Πολύ ευκρινώς απεικονίζεται μια οικογένεια Τσιγγάνων, η οποία δεν φορά τα ρούχα που συνηθίζουν οι Ρομά, μαζί με τον ηλικίας περίπου 24 ετών κοντοκουρεμένο κατάξανθο «γιο» τους.

Όπως είναι φυσικό, το θέμα συγκεντρώνει διεθνές ενδιαφέρον και ειδικά στη Βρετανία απ' όπου κατάγονται οι γονείς του Μπεν.