​Ανατριχίλα και οργή προκαλεί η είδηση ότι ο σύντροφος μιας γυναίκας στη Κίνα, έκοψε και έβρασε το χέρι του γιού της!!!

Η ιστορία πραγματικά σοκάρει: Ο μικρός Ξιάο Τζουν φέρεται να ξυλοκοπήθηκε με ένα ρόπαλο από τον Σαν Τσένγκ, ο οποίος στην συνέχεια άρπαξε έναν μπαλτά και έκοψε το δεξί χέρι του παιδιού.

Στη συνέχεια αφού τον ακρωτηρίασε, έβαλε το χέρι του παιδιού σε μια κατσαρόλα με βραστό νερό, έτσι ώστε να μην μπορεί να επανατοποθετηθεί, ενώ τον μαστίγωσε κιόλας!

Το αγοράκι μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο μέσα στα αίματα, όταν ο ίδιος ο Τσένγκ κάλεσε την αστυνομία για να τους πει τι είχε κάνει!!!

Δυστυχώς οι χειρουργοί δεν ήταν σε θέση να ενώσουν το χέρι του επειδή πρήστηκε πολύ άσχημα στο βραστό νερό. Έτσι, το αγοράκι πια θα φοράει τεχνητό χέρι.

1F2EF9F14C17CE8ECAFA799B41C63037.jpg
«Πάντα πίστευα ότι ήταν πραγματικά ένας καλός πατέρας για μένα. Τον συμπαθούσα», είπε ο 10χρονος στην αστυνομία μετά την τρομακτική επίθεση που δέχτηκε.

«Τώρα όλα καταστραφήκαν. Δεν ξέρω γιατί το έκανε αυτό, μου έμοιαζε ότι γινόταν κάποιος άλλος», πρόσθεσε.

xeri2.jpg

Τραγική ειρωνεία είναι ότι η μητέρα του αγοριού, είναι έγκυος και τη στιγμή της επίθεσης ήταν μακριά από το σπίτι, με την ελπίδα ότι θα μπορούσε να δανειστεί κάποια χρήματα για να εξασφαλίσει ένα νέο σπίτι!

xeri3.jpg
Ο μικρός Ξιάο νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση στο νοσοκομείο, έπειτα από χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε.

Ο Τσένγκ έχει συλληφθεί από την αστυνομία, ενώ άγνωστοι παραμένουν οι λόγοι που τον οδήγησαν να κάνει αυτό το κακό στο αγοράκι.