Γενικά καλός θα είναι ο καιρός το τριήμερο για αυτό όσοι από εσάς μπορείτε καλό είναι ��α το εκμεταλλευτείτε!

Σήμερα με καλό καιρό θα ταξιδέψουν όσοι το αποφασίσουν... Αναλυτικότερα, περιμένουμε ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις και σταδιακή εξασθένηση των βοριάδων στο Αιγαίο.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 21 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 9 έως 22 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 13 έως 23 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 12 έως 25 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 13 έως 22 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη, αλλά στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο η μέγιστη θα φτάσει τους 24 βαθμούς.
Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί και τοπικά στις Κυκλάδες σχεδόν θυελλώδεις αλλά σταδιακά θα εξασθενήσουν. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι.

Ηλιοφάνεια, περιμένουμε στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 22 βαθμούς Κελσίου αλλά στα ανατολικά θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι στο Σαρωνικό και ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις στο Ν. Ευβοϊκό, με σταδιακή εξασθένηση.
Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις, περιμένουμε στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 20 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν ασθενείς.

Το Σάββατο γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις στα ανατολικά και νότια. Στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα είναι όμως αίθριος! Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες στα δυτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στα δυτικά 3 με 4 και στα ανατολικά 4 με 6 μποφόρ.
Στην Αττική η θερμοκρασία θα κυμανθεί στους 12 με 22 βαθμούς Κελσίου ενώ στη Θεσσαλονίκη η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 με 23 βαθμούς Κελσίου. Σε παρόμοια επίπεδα θα κυμανθεί η θερμοκρασία στην Πελοπόννησο. Στη Στερεά Ελλάδα το θερμόμετρο θα δείξει 21-23 βαθμούς. Στην υπόλοιπη χώρα δεν θα υπάρχει διαφοροποίηση στη θερμοκρασία

Την Κυριακή ο καιρός θα είναι αίθριος. Θα σημειωθούν λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις στα ανατολικά και τα νότια. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες στα δυτικά.
Στη θερμοκρασία δεν θα υπάρξει αξιόλογη μεταβολή.

Την Δευτέρα όμως η παρέλαση θα γίνει με ακόμα καλύτερο καιρό καθώς θα σημειωθεί άνοδος της θερμοκρασίας της τάξης των ένα με δύο βαθμούς Κελσίου σε σχέση με τις προηγούμενες μέρες.

Δείτε εδώ τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που θα γίνουν για την έξοδο του τριημέρου.