Ότι η Βουλγάρα Σάσα Ρούσεβα αναγνώρισε από την τηλεόραση το ζευγάρι των Ρομά από τα Φάρσαλα που είχαν πάρει τη μικρή Μαρία και όχι το κοριτσάκι ξεκαθάρισε στο Star ο ανταποκριτής του Αθηναικού πρακτορείου στη Σόφια Μποϊκο Μπορισοφ , επισημαίνοντας πως έτσι η γυναίκα συμπέρανε πως το παιδί είναι δικό της.

Σύντομα πάντως θα βγουν τα αποτελέσματα του τεστ DNA από το οποία θα διαπιστωθεί αν όντως η Σάσκα Ρούσεβα είναι η βιολογική μητέρα της μικρής Μαρίας.

Επίσης ο κύριος Μποϊκο Μπορισοφ αποκάλυψε πως διατάχθηκε από τον αρμόδιο εισαγγελέα στην Βουλγαρία έρευνα για ενδεχόμενη συμμετοχή της σε εμπορία βρεφών.

Στο νοσοκομείο Λαμίας γεννήθηκε η Λαμία;

Την ίδια ώρα στις 31-1- 2009 μια Βουλγάρα φαίνεται να γέννησε ένα κοριτσάκι στο νοσοκομείο στην Λαμία και οι αρχές ερευνούν αν πρόκειται για την Βουλγάρα Σάσα Ρούσεβα.

Επίσης θα πρέπει να σημειωθεί ότι από το 2009-2011 υπήρχε ένα κύκλωμα εμπορίας βρεφών που εξαρθρώθηκε από την αστυνομία.

Εντωμεταξύ, το lamiastar.gr δημοσιεύει όλα τα έγγραφα του ληξιαρχείου Λαμίας, με τα οποία δηλώθηκε η γέννηση ενός κοριτσιού στις 31 Ιανουαρίου 2009, από μητέρα Βουλγαρικής καταγωγής.
sasha2.jpgΟι τσιγγάνοι ισχυρίζονται ότι αυτό το κορίτσι είναι η Μαρία που βρέθηκε στον καταυλισμό των Φαρσάλων και αναζητεί τους βιολογικούς της γονείς. Η υπόθεση εκκρεμεί ακόμη στο ληξιαρχείο, επειδή η μητέρα δεν προσήλθε ποτέ για να δώσει τα πραγματικά της στοιχεία. Στο νοσοκομείο Λαμίας, είχε δηλώσει άγαμη, ενώ από τα έγγραφα αποδεικνύεται ότι ήταν έγγαμη.

Το ζεύγος Sasha Ruseva και ο Atanas Rusev εμφανίστηκαν σήμερα σε Βουλγαρικά μέσα ενημέρωσης ως οι βιολογικοί γονείς της Μαρίας.

sasha4.jpg

sasha6.jpg
sasha7.jpg

sasha9.jpg