​Μια νέα εκδοχή για το πως βρέθηκε το 3 μηνών αγοράκι στην οικογένεια των Ρομά στη Μυτιλήνη, παρουσίασε η 50χρονη ''γιαγιά'' που συνελήφθη μαζί με το νεαρό ζευγάρι.

Μετά τους ισχυρισμούς ότι η βιολογική μητέρα του παιδιού πλησίασε αυτή και τη σύντροφο του γιου της έξω από το Λαϊκό νοσοκομείο υποστήριξε ότι είναι συγγενείς με τη μητέρα.

ΤΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ Η 50ΧΡΟΝ

«Είναι συγγενείς με την μητέρα του παιδιού. Αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα και έχει και άλλα παιδιά. Επειδή δεν μπορεί να τα αναθρέψει της έδωσε το μωρό να το κρατήσουν για μερικούς μήνες. Όταν μπορούσε θα πήγαινε να το πάρει.»

Έχουν δώσει το όνομα της γυναίκας που λέει ότι είναι η βιολογική μητέρα του βρέφους και υποστηρίζουν ότι μένει στον καταυλισμό στα Άνω Λιόσια.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν η 19χρονη και ο σύντροφός της πήγαν το παιδί με κρυολόγημα στο νοσοκομείο. Το προσωπικό παραξενεύτηκε και ενημέρωσε τη διοίκηση του νοσοκομείου η οποία με τη σειρά της ενημέρωσε την Εισαγγελία.

Ο Εισαγγελέας άσκησε σε βάρος των τριών συλληφθέντων δίωξη για αρπαγή ανηλίκου και διατάραξη οικιακής τάξης και πήραν προθεσμία να απολογηθούν την Παρασκευή.

Οι αστυνομικοί αναζητούν τους βιολογικούς γονείς του παιδιού που έχουν χωρίσει και ερευνούν με προσοχή το ενδεχόμενο να βρίσκονται πίσω από υπόθεση αγοραπωλησίας βρέφους.

ΔΕΙΤΕ το βίντεο...