Τρέχουν οι εξελίξεις στην υπόθεση της μικρής Μαρίας μετά την σύλληψη των φερόμενων ως γονέων του κατάξανθου κοριτσιού, το οποίο εντοπίστηκε στον καταυλισμό των Ρομά στα Φάρσαλα.

Όλα ξεκίνησαν από δημοσίευμα της βουλγαρικής εφημερίδας Trud σύμφωνα με το οποίο ο θείος της Μαρίας - αδελφός δηλαδή του βιολογικού πατέρα της - αποκάλυψε πως η μικρή γεννήθηκε στην Ελλάδα την περίοδο που οι γονείς της εργάζονταν σε χωράφια με ελιές και πορτοκάλια.

«Το ζευγάρι την άφησε στην Ελλάδα επειδή δεν μπορούσε να εξασφαλί��ει τα απαραίτητα έγγραφα για τη μεταφορά της πίσω στη Βουλγαρία», είπε ο άνδρας.

Μια διαφορετική εκδοχή, πιο... σκληρή, που "ταυτίζεται" όμως με τους αρχικούς ισχυρισμούς του ζεύγους των Ρομά που είχαν τη Μαρία, δίνει το μεγαλύτερο παιδί της πολυμελούς οικογένειας

«Η μητέρα μου και ο πατέρας μου πήραν λεφτά για να δώσουν την Μαρία», φέρεται να έχει πει.

Το κοριτσάκι γεννήθηκε στην Λαμία

Την ίδια ώρα, σχεδόν βέβαιο είναι ότι το ξανθό κοριτσάκι γεννήθηκε στην Λαμία από Βουλγάρα μητέρα, που δήλωσε άγαμη. Η διευθύντρια της Μαιευτικής κλινικής του νοσοκομείου Λαμίας μας μιλώντας στο Star είπε:

«Ναι, γεννήθηκε ένα κοριτσάκι στην Λαμία στις 31/10/2013. Δεν μπορούμε να αποκαλύψουμε στοιχεία. Είμ��στε πρόθυμοι όμως να το δώσουμε στις αρχές όποτε μας ζητηθεί. Μέχρι στιγμής εμένα προσωπικά δεν μου έχει ζητηθεί από τις αρχές να προσκομίσω τα στοιχεία»

Πάντως, βλέποντας κανείς την πολυμελή φερόμενη ως βιολογική οικογένεια της Μαρίας, από τα πλάνα που τραβήχτηκαν στον καταυλισμό, η ομοιότητα του κοριτσιού με δύο από τα μικρότερα παιδιά είναι εκπληκτική,

Δείτε όλες τις εξελίξεις γύρω από το θρίλερ που σημειώνεται τις τελευταίες μέρες για την υπόθεση της μικρούλας στο βίντεο.