​Εξιχνιάσθηκε η ανθρωποκτονία ενός 30χρονου Αλβανού που έγινε στις 14 Φεβρουαρίου 2010, στην οδό Φωκίωνος Νέγρη στην Κυψέλη.

Συγκεκριμένα στις 06:00 τα ξημερώματα, ενώ ο 30χρονος επέστρεφε στο σπίτι του, από κατάστημα όπου διασκέδαζε στην Κυψέλη, δέχθηκε επίθεση από άνδρα, ο οποίος τον πυροβόλησε δυο φορές και τον τραυμάτισε θανάσιμα!

Στον τόπο του εγκλήματος βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 2 κάλυκες πυροβόλου όπλου των 9 mm, οι οποίοι στάλθηκαν στα εργαστήρια της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών για εργαστηριακές και συγκριτικές εξετάσεις.

Από την αστυνομική έρευνα και από τις εξετάσεις της Δ.Ε.Ε. διαπιστώθηκε ότι δράστης της ανθρωποκτονίας είναι ο Αλβανός υπήκοος (επ) DHIAMANDI ή ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ (ον.) MARIUS ή ΜΑΡΙΟΣ του SPIRO ή ΣΠΥΡΟΥ και της RAIMOND Α γεν. το 1984 στην Αλβανία.

24-10-2013-foto1s.jpg
Ο ανωτέρω δράστης είχε συλληφθεί στο παρελθόν, από ��ην Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών για εμπορία ναρκωτικών.

Σε βάρος του ανωτέρω σχηματίσθηκε δικογραφία και ασκήθηκε ποινική δίωξη για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας με πρόθεση, ενώ εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης του κ. Ανακριτή του 9ου Τακτικού Ανακριτικού Τμήματος του Πρωτοδικείου Αθηνών.

Μετά από σχετική Εισαγγελική Διάταξη, δημοσιοποιούνται τα στοιχεία ταυτότητας καθώς και φωτογραφίες του ανωτέρω κατηγορούμενου. Η δημοσιοποίηση αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων και για τη διευκόλυνση του εντοπισμού του αναζητούμενου.