Την ώρα που συνεχίζεται η έρευνα στο δήμο της Αθήνας για τον έκδοση των ετεροχρονισμένων ληξιαρχικών πράξεων οι καταγγελίες διαδέχονται η μια την άλλη. Μια μητέρα καταγγέλλει στο Star ότι από τον δήμο της Αθήνας της έδιναν και της έσβηναν ληξιαρχικές πράξεις γεννήσεως για το ίδιο παιδί τουλάχιστον τρεις φορές!

Τον Αύγουστο του 2012 μετά απο δικαστική απόφαση με την οποία ο πατέρας αναγνωρίζει το παιδί η άγαμη μητέρα πηγαίνει στο δήμο της Αθήνας για να γράψει τον γιο της με το επώνυμο του πατέρα. Ο δήμος Αθηναίων δίνει κανονικά την ληξιαρχική πράξη.

Όταν όμως λίγες εβδομάδες μετά τον Οκτώβριο η μητέρα πάει να γράψει στο δημοτολόγιο το παιδί της παίρνουν την ληξιαρχική πράξη γεννήσεως όπως λέει και εκδίδουν άλλη αυτή την φόρα με το επώνυμο της μητέρας!!!

Όταν παίρνει στα χέρια της την νέα ληξιαρχική πράξη γεννήσεως ρωτάει να μάθει τους λόγους για τους οποίους άλλαξε το επώνυμο η απάντηση όπως λέει η ίδια την σόκαρε.

«Δεν θέλαμε να γράψουμε το παιδί και δεν το γράψαμε, μου είπαν», αποκαλύπτει στην κάμερα του star.

Στην συνέχεια αναγκάζεται να πάει στις δικαστικές αρχές και να επιστρέψει στο δήμο για να της δώσουν τρίτη ληξιαρχική πράξη γεννήσεως τον Μάιο του 2013 αυτή την φόρα με τα επώνυμα τόσο της ίδιας όσο και του πατερά.

Δείτε τι λέει στην κάμερα του Star και όλα όσα διαδραματίζονται στο ληξιαρχείο Αθηναίων τις τελευταίες μέρες στο βίντεο…