​Φόβοι για νέο τρομοκρατικό χτύπημα υπάρχουν στην αντιτρομοκρατική υπηρεσία μετά την διαπίστωση ότι πίσω από τη ληστεία στα Μέθανα κρύβεται ο Νίκος Μαζιώτης, φυγόποινος για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση «Επαναστατικός Αγώνας».

Οι αστυνομικοί πιστεύουν ότι έχει φτιάξει μια νέα τρομοκρατική ομάδα με την οποία έχει κάνει τουλάχιστον τέσσερις μεγάλες ληστείες από τις οποίες έχουν συγκεντρώσει 1 εκατομμύριο ευρώ.

Οι αστυνομικοί θεωρούν ότι μετά από αυτές τις φωτογραφίες στις οποίες είδαμε τον καταζητούμενο για υποθέσεις τρομοκρατίας να ληστεύει τράπεζα στα Μέθανα το καλοκαίρι, ο Νίκος Μαζιώτης κάνει όλες τις απαραί��ητες κινήσεις για να φτάσει σε ένα θεαματικό τρομοκρατικό χτύπημα.

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες, ανώτατοι αξιωματικοί πιστεύουν ότι ήδη έχει φτιάξει μεγάλη ομάδα αφού μόνο στη ληστεία στα Μέθανα, ήταν μαζί με τρία τουλάχιστον άτομα και ότι έχει δημιουργήσει κρησφύγετα και έχει βάλει στην λίστα του πάνω από τέσσερις στόχους. Όπως είναι φυσικό έχει χτυπήσει κόκκινος συναγερμός στην Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία.

Να σημειωθεί ότι ο Νίκος Μαζιώτης έχει δικαστεί και καταδικαστεί σε 50 χρόνια ποινή φυλάκισης.

Μάλιστα, ο αδελφός του Νίκου Μαζιώτη, ο οποίος είναι ιερέας είχε μιλήσει στην Τατιάνα Στεφανίδου.

Υπενθυμίζεται ότι ο Νίκος Μαζιώτης και η σύντροφος του Παναγιώτα Ροάπα που γέννησε μέσα στη φυλακή το γιο τους είχαν συλληφθεί από τους αστυνομικούς αλλά η δικαιοσύνη τους άφησε ελεύθερους με περιοριστικούς όρους πριν τη διεξαγωγή της δίκης τους λόγω παρέλευσης του 18μηνου.

Το ζευγάρι όμως από τα τέλη Ιουλίου του 2012 εξαφανίστηκε και φυσικά δεν παρουσιάστηκε ποτέ στη δίκη για την υπόθεση του Επαναστατικού Αγώνα.

ΔΕΙΤΕ το βίντεο...