​Σε σοβαρή κατάσταση στην Εντατική νοσηλεύεται στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Αθηνών ο 23χρονος που τραυματίστηκε στην κοιλιά μετά από πυροβολισμούς έξω από νυχτερινό κέντρο στο Παγκράτι.

Σύμφωνα με τους γιατρούς, ο νεαρός έχει υποστή βλάβη στα σπλάχνα.

Το επεισόδιο ξεκίνησε με συμπλοκή οπαδών τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής.

Πολεμικό τοπίο, ωστόσο, θύμιζε το πρωί μια ολόκληρη γειτονιά στην οδό Υμηττού και η κάμερα του Star με τον δημοσιογράφο Βαγγέλη Γκούμα βρέθηκε στο σημείο.

«Βγήκαν έξω και τον πυροβόλησε. Η φασαρία ξεκίνησε από μέσα και βγήκανε προς τα έξω», λέει αυτόπτης μάρτυρας.

Η ώρα ήταν λίγο μετά τις 6 το πρωί όταν μια ομάδα οπαδών έφτασε στο συγκεκριμένο νυχτερινό κέντρο αναζητώντας οπαδούς αντίπαλης ομάδας. Οι υπεύθυνοι του καταστήματος όταν τους αντιλήφθηκαν τους ζήτησαν να βγουν έξω από το νυχτερινό κέντρο ειδοποιώντας την αστυνομία.

Τότε σύμφωνα με τις μαρτυρίες ένας από τους συμπλεκόμενους έβγαλε ένα πιστόλι και πυροβόλησε: «Ακούστηκε ένας πολύ έντονος καυγάς. Δυο άντρες να τσακώνονται πάρα πολύ. Στη συνέχεια ακούστηκαν τρεις πυροβολισμοί ή τέσσερις και μετά διακοπή. Μετά ξανά τρεις πυροβολισμοί και μετά κάποιον που να λέει ''θα έρθει το ασθενοφόρο!''».

Η μια από τις σφαίρες τραυμάτισε σοβαρά στον θώρακα έναν 23χρονο υπάλληλο του καταστήματος που έπεσε αιμόφυρτος στο έδαφος.

Στον χώρο του επεισοδίου έφτασαν αμέσως αστυνομικοί οι οποίοι προσήγαγαν περισσότερο από 10 άτομα στην ασφάλεια Αττικής. Το όπλο εντοπίστηκε λίγα μέτρα πιο πάνω από το σημείο της συμπλοκής.

«Αυτός που πυροβόλησε την κοπάνησε …έφυγε», συμπληρώνει αυτόπτης μάρτυρας.

Η αστυνομία πέρα από τα όσα θα πουν οι αυτόπτες μάρτυρες, επικεντρώνονται και στο οπτικοακουστικό υλικό των καμερών του καταστήματος.

Να σημειωθεί ότι το πρωί η αστυνομία συνέλαβε τον συνεργό του δράστη, όπως σας γράψαμε νωρίτερα.

ΔΕΙΤΕ το βίντεο…