Οικογενειακή υπόθεση είχαν κάνει τις απάτες μια 59χρονη και ο 38χρονος γιος της, οι οποίοι συνελήφθησαν στην Βαρυμπόμπη με τις κατηγορίες της απάτης και εκβίασης κατ΄ εξακολούθηση.

Για δέκα χρόνια η 59χρονη με διάφορα απατηλά τεχνάσματα (μαντεία και μαγεία) διαβεβαίωνε μία 34χρονη σήμερα γυναίκα ότι θα την απάλλασσε από «μάγια» που της είχαν κάνει.

Με αυτό τον τρόπο είχε καταφέρει να της πάρει 112.000 ευρώ. Σα να μην έφτανε αυτό τον περασμένο Μάρτιο η 59χρονη γνώρισε στη νεαρή γυναίκα τον γιο της και έκαναν σχέση.

Από τότε οι δύο συλληφθέντες άρχισαν να την εκβιάζουν ότι θα δημοσιεύσουν στο διαδίκτυο βίντεο και φωτογραφίες από προσωπικές της στιγμές, που είχαν καταγράψει εν αγνοία της.

Με αυτό τον τρόπο της πήραν ακόμη 19.500 ευρώ. Μετά από καταγγελία της 34χρονης σε αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Δυτικής Αττικής, έγινε προκαθορισμένη συνάντηση, κατά την οποία συνελήφθησαν η 59χρονη και ο 38χρονος, την στιγμή που παραλάμβαναν προσημειωμένα χαρτονομίσματα.

Σε έρευνα που έγινε στο σπίτι τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα περίστροφο μάρκας TAURUS, ένα μονόκαννο κυνηγετικό όπλο, εννέα φυσίγγια, πολλές ηλεκτρονικές συσκευές τελευταίας τεχνολογίας (laptop, tablet, ηλεκτρονικοί υπολογιστές, κάμερες, κινητά τηλέφωνα, φωτογραφικές μηχανές κ.λπ.)