«Φωτιά» έχουν πάρει από την Πέμπτη τα social media με την απίστευτη «κοτσάνα» που πέταξε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Γιώργος Γερμενής, γνωστός και ως «Καιάδας»…

Στη συζήτηση για την άρση της ασυλίας στη Βουλή, έκανε λόγο για πολιτική δίωξη και θυμήθηκε τον παππού του που αγόραζε κρυφά τον… Ριζοσπάστη την δεκετία του 60! Μόνο που η εφημερίδα δεν κυκλοφορούσε τότε! Η κυκλοφορία της είχε διακοπεί από το 1947 ως το 1974.

«Έμαθα να αγαπώ την πατρίδα και δεν περίμενα ότι θα βρισκόμουν στη θέση να κατηγορούμαι για ανατροπή του πολιτεύματος. Δε μου άρεσε ποτέ ο στρατός. Μεγάλωσα με την ελληνική σημαία στο σαλόνι του σπιτιού μου. Πρόκειται για κυνήγι μαγισσών όπως τη δεκαετία του ’60 που ο παππούς μου έστελνε τη μητέρα μου στο περίπτερο να του φέρει το Ριζοσπάστη στα κρυφά» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Οι χρήστες των social media δεν άφησαν φυσικά αυτή τη δήλωση να πέσει κάτω και όπως καταλαβαίνετε έγινε χαμός με τα ειρωνικά σχόλια.

Διαβάστε μερικά:

-Γερμενής:"Ο παππούς μου έστελνε την μητέρα μου να αγοράσει Ριζοσπάστη". Σε λίγο θα μας πει ότι τον έντυναν τις απόκριες Χαρίλαο Φλωράκη
- Ο παππούς Γερμενής διάβαζε Ριζοσπάστη τη δεκαετία του 60 κι ας μην εκδιδόταν ως το '74, με τη δύναμη του μυαλού του.
- Τι άλλο θα ακούσουμε; O Γερμενής κομμουνιστής