Προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα, 14 Οκτωβρίου, ζήτησε και πήρε από την ανακρίτρια Πειραιά ο 32χρονος συνοδηγός του Ρουπακιά ο οποίος συνελήφθη για άμεση συνέργεια στην δολοφονία του Παύλου Φύσσα.
Όπως σας γράψαμε νωρίτερα από το star.gr, o 32χρονος προσήλθε στο ανακριτικό γραφείο το πρωί της Τετάρτης και λίγη ώρα αργότερα αποχώρησε.
Ο Γ. Καζατζόγλου φέρεται να βρισκόταν στο αυτοκίνητο του δολοφόνου του Φύσσα, Γ.Ρουπακιά, και έφυγε από το σημείο λίγο πριν από τη δολοφονία, αφήνοντας πίσω του το κινητό του.

Να σημειωθεί ότι ο 32χρονος είχε συλληφθεί στο πλαίσιο της υπόθεσης της Χρυσής Αυγής αλλά αφέθηκε ελεύθερος πριν από μερικές μέρες.

Σύμφωνα με την απολογία του προφυλακισμένου βουλευτή της Χρυσής Αυγής Γιάννη Λαγού, ο εν λόγω Χρυσαυγίτης είναι «υπεύθυνος πολιτικής δράσης» της Τοπικής Οργάνωσης στη Νίκαια. Επιπλέον στις απομαγνητοφωνημένες συνομιλίες, άτομα από τα κεντρικά γραφεία της Χρυσής Αυγής εμφανίζονται να ενδιαφέρονται γι' αυτόν και τον ρόλο του στην αιματηρή επίθεση της Αμφιάλης.

Κάντε κλικ και δείτε το βίντεο από την εκπομπή LIVE U"