Όλο και περισσότερα είναι τα στοιχεία που έχουν στα χέρια τους οι ανακριτές για τη δράση της Χρυσής Αυγής. Ένας ένας μάρτυρες μιλούν για τον ξεχωριστό ρόλο που είχε αναλάβει ο κάθε βουλευτής!

"Ο Παναγιώταρος έχει βγάλει πολλά λεφτά"

Ο Ηλίας Παναγιώταρος ήταν ο βασικός προμηθευτής εξοπλισμού των μελών της Χρυσής Αυγής, όπως κατέθεσαν δυο μάρτυρες. Αποκαλύπτουν ότι ο βουλευτής διατηρούσε κατάστημα, στο οποίο τύπωνε μπλουζάκια, πουλούσε τζάκετ, άρβυλα ακόμη και ρόπαλα.

ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΟΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ Δ' : Τα στελέχη του κόμματος φέρουν την προβλεπόμενη στολή, δηλαδή μαύρο μπ��ουζάκι με το λογότυπο της Χρυσής Αυγής, σκούρο μπλε μπουφάν το χειμώνα τύπου flight, παντελόνι παραλλαγής μπλε, όπως της Αστυνομίας και άρβυλα. Τις στολές αυτές ξέρει ότι προμηθεύεται η οργάνωση από καταστήματα του Ηλία Παναγιώταρου , ο οποίος έχει βγάλει πάρα πολλά λεφτά από τη διάθεση του υλικού των στολών.

Ο βουλευτής μάλιστα σε ομιλία του στη Νίκαια έκανε και διαφήμιση της στολής της Χρυσής Αυγής.

«Είναι ο αγώνας που φαίνεται και αντικατοπτρίζεται μέσα απο τα διάσημα παντελόνια παραλλαγής της Κορίνθου που η Νίκαια τα έκανε μόδα με την καλή έννοια και όλοι οι μάχιμοι τα φορούν.» τόνισε ο κύριος Παναγιώταρος.

ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΟΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ Δ' : Ο πυρήνας της Νίκαιας έφερε ειδική στολή διαφορετική από αυτή των άλλων πυρήνων, την άσπρη, μαύρη γκρι στολή των αλπινιστών.

"Μπλούζες made in Pakistan"

Οι μπλούζες με το λογότυπο της Χρυσής Αυγής ήταν made in Pakistan..όπως ισχυρίζεται ο μάρτυρας, πρώην μέλος της Χρυσής Αυγής

ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΟΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ Γ' : Η Θ.Σ. διατηρούσε το κατάστημα του Ηλία Παναγιώταρου, ο οποίος είχε αναλάβει την τύπωση των μπλουζών της Χρυσής Αυγής. Σημειωτέον οτι η προέλευση των μπλουζών αυτών ήταν από χώρες της ανατολικής Ασίας, όπως χαρακτηριστικά αναγραφόταν και στην ετικέτα (made in Pakistan), την οποία τους έλεγαν να την αφαιρούν για να μην το δει κανείς.

Εικόνες απο το κατάστημα του Ηλία Παναγιώταρου είχε μεταδώσει το τηλεοπτικό δί��τυο SBS της Αυστραλίας. Μάλιστα αυτό που τους είχε κάνει εντύπωση ήταν τα ρόπαλα που βρίσκονταν σε ένα χάρτινο κουτί..

" Η στολή κόστιζε 245 ευρώ"

245 ευρώ φαίνεται να κόστιζε συνολικά στο κάθε μέλος η στολή της Χρυσής Αυγής, την οποία ήταν υποχρεωμένος να αγοράζει και να φοράει στις εκδηλώσεις, όπως υποστηρίζουν οι μάρτυρες.

ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΟΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ Δ' : Η μπλούζα στοιχίζει είκοσι ευρώ, το παντελόνι παραλλαγής εξήντα ευρώ, οι αρβύλες επίσης εξήντα ευρώ, τα μπουφάν και το τζάκετ εξήντα ευρώ, η κουκούλα δεκαπέντε ευρώ, τα γάντια δεκαπέντε και τα τζόκεϊ δεκαπέντε ευρώ. Δεν έχει δει ποτέ φ��ρολογικά στοιχεία για τις συγκεκριμένες αγοραπωλησίες, ούτε δελτία αποστολής και δε γνωρίζει αν τηρείται η προβλεπόμενη φορολογική νομοθεσία για τις συναλλαγές αυτές.