​Παροδικές νεφώσεις στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας με τοπικές βροχές στην Ανατολική Θεσσαλία, τη Κεντρική και Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Ανατολική Πελοπόννησο αλλά και στο Κεντρικό και Νότιο Ιόνιο, περιμένουμε για σήμερα Παρασκευή!

Το βράδυ με εξαίρεση το Ιόνιο, τα φαινόμενα θα σταματήσουν.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 16 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 8 έως 16 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 10 έως 17 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 12 έως 21 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 10 έως 19 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί και τοπικά στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο σχεδόν θυελλώδεις έως θυελλώδεις. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί νοτιοανατολικοί ασθενείς έως μέτριοι και τις πρωινές ώρες στον Πατραϊκό ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις.

Στην Αττική

Παροδικές νεφώσεις με πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών στα βόρεια και ανατολικά του νομού, περιμένουμε την Παρασκευή στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 17 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικ��ί σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι στο Σαρωνικό και μέτριοι έως ισχυροί στο Ν. Ευβοϊκό.

Στην Θεσσαλονίκη

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις, περιμένουμε την Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 15 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν το πρωί βόρειοι σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι αλλά σταδιακά θα εξασθενήσουν.