Για ειδύλλιο ετών μεταξύ της 25χρονης κόρης του κ. Μιχαλολιάκου, Ουρανίας και του βουλευτή της Χ.Α., Αρτέμη Ματθαιόπουλου κάνουν λόγο πολλά δημοσιεύματα.

Οι δυο τους, όπως φαίνεται, εκτός κοινής ιδεολογίας έχουν και άλλα πράγματα να τους ενώνουν.

Ποιος είναι όμως ο Αρτέμης Ματθαιόπουλος που φαίνεται να έκλεψε την καρδιά της 25χρονης Ουρανίας;

Πρόκειται για βουλευτή με καταγωγή από τις Σέρρες. Ο κ. Ματθαιόπουλος υπήρξε για χρόνια άνεργος λογιστής και αντικατέστησε στα έδρανα τον Νικήτα Σιώη που παραιτήθηκε ξαφνικά.

Όπως σας είχαμε πει, αυτό που έχει προκαλέσει μεγάλη αίσθηση σε σχέση με τον άνθρωπο αυτό ήταν η αγάπη του για την μουσική, για την ακρίβεια προς ένα συγκεκριμένο είδος μουσικής τα… φασιστικά τραγούδια.

Ο κ. Ματθαιόπουλος είναι ο μπασίστας του συγκροτήματος, Πογκρόμ. Συγκρότημα με ιδιαίτερα προκλητικούς και ρατσιστικούς στίχους.

«Γ@μώ τον Βίζενταλ – γ@μώ την Άννα Φρανκ –γ@μιέτ@ι κι όλη η φυλή του Αβραάμ.- Τ' αστέρι του Δαβίδ με κάνει να ξερνάω - αχ, το Άουσβιτς, πόσο το αγαπάω! - Ρε κ@λοεβραίοι δεν θα σας αφήσω-στο τείχος των Δακρύων θα 'ρθώ να κατουρήσω. - Juden Raus! Καίγομαι στο Άουσβιτς…», λέει χαρακτηριστικά ένα από τα τραγούδια του.

Πάντως, κ. Ματθαιόπουλος ξεκαθάρισε ότι δεν θα ησυχάσουμε εύκολα… «Δεν θα απαλλαγείτε από τον εθνικισμό, θα γίνουμε ο εφιάλτης σας, θα μας βλέπετε συνεχώς μπροστά σας, είτε στον ύπνο, είτε στον ξύπνιο θα ονειρεύεστε την ΧΑ και θα λέτε «ωχ τι πάθαμε και πως θα γίνει να ξεφορτωθούμε τους Χρυσαυγίτες», είπε χαρακτηριστικά σε διαδικτυακή του εκπομπή.