Πρώτη ανάρτηση: 28/09/2013 16:05

Στις 6:40 το πρωί Σαββάτου ο εισαγγελέας και οι άνδρες της Αντιτρομοκρατικής έφτασαν στο σπίτι του Νίκου Μιχαλολιάκου, του γενικού γραμματέα της Χρυσής Αυγής.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Μιχαλολιάκος τους ζήτησε λίγη ώρα για να ετοιμαστεί και στη συνέχεια επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητο και οδηγήθηκε στη ΓΑΔΑ.

Ακολούθησαν εκτεταμένες έρευνες στο σπίτι του, αφού η αντιτρομοκρατική έμεινε εκεί όπως και στα σπίτια των άλλων συλληφθέντων τουλάχιστον 2 ώρες.

Κατά τη διάρκεια των ερευνών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν.

1 ΠΙΣΤΟΛΙ
1 ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΟ
1 ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟ ΟΠΛΟ
43.300 ΕΥΡΩ
ΠΟΛΛΕΣ ΣΦΑΙΡΕΣ
ΠΟ��ΛΑ ΦΥΣΙΓΓΙΑ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΩΝ ΟΠΛΩΝ
ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ
USB

Η κάμερα του STAR και ο δημοσιογράφος Βαγγέλης Γκούμας βρέθηκε έξω από το σπίτι του γενικού γραμματέα του ακροδεξιού κόμματος, όπου εκείνη την ώρα στον τρίτο όροφο του σπιτιού του βρισκόταν η γυναίκα του, κυρία Ελένη Ζαρούλια, βουλευτής της Χρυσής Αυγής.

Εντωμεταξύ, δύο ημέρες πριν από τη σύλληψή του στην διαδικτυακή εκπομπή στο site του κόμματος ο Νίκος Μιχαλολιάκος δήλωσε..

"Δεν προχωράνε στην ομαδική εκτέλεση, έχει ξεφύγει κάθε όριο; Καλούμεθα να αποδείξουμε ότι δεν είμαστε ελέφαντες, δεν είμαι ο Αλ Καπόνε, δεν είμαστε μαφία."


Πάντως, ο Νίκος Μιχαλολιάκος έχει συλληφθή άλλες τρεις φορές. Την πρώτη τον Ιούλιο του 1974 για επεισόδια έξω από τη Βρετανική πρεσβεία. Η δεύτερη σύλληψή του έγινε το 1976 για επίθεση κατά δημοσιογράφων που κάλυπταν την κηδεία του δολοφονημένου από τη 17 Νοέμβρη, Ευάγγελου Μάλλιου και η τρίτη φορά το 1978 που καταδικάστηκε σε κάθειρξη ενός έτους, ως μέλος ακροδεξιάς οργάνωσης για κατοχή όπλων και εκρηκτικών.