Κατεπείγουσα προκαταρκτική έρευνα για την υπόθεση αστυνομικού από την Θεσσαλονίκη, ο οποίος φέρεται να εκπαιδεύει σε γυμναστήρια μέλη της Χρυσής Αυγής, διέταξε η εισαγγελία Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με την καταγγελία που έκανε συνάδελφός του ο άντρας εγκωμιάζει τη δράση του κόμματος, ακόμη κι από ραδιοφωνικές συχνότητες.

Μάλιστα, ο αστυνομικός που έκανε την καταγγελία με ανώνυμη επιστολή προς τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Ν. Δένδια, η οποία κοινοποιήθηκε ταυτόχρονα στον αρχηγό της ΕΛΑΣ, την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου και την Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης κατονομάζει συνάδελφό του, ζητώντας από την πολιτική και φυσική ηγεσία της Αστυνομίας να παρέμβει.

Όπως υποστηρίζει, ο συνάδελφός του μιλώντας σε εκπομπή στον σταθμό «Ράδιο Θεσσαλονίκη» εκθείασε τη δράση της Χρυσής Αυγής λίγα μόλις 24ωρα μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα.

Ο εισαγγελέας ζήτησε να διαβιβαστεί το επίμαχο ηχητικό υλικό του ραδιοφωνικού σταθμού για να διαπιστωθεί εάν όντως πρόκειται για τον εν λόγω αστυνομικό.